![]() |
|
Internetová TVZdravím vospolok. Som absolútne mimo z tejto témy akou je "internetová TV". Vedeli by ste niečo poradiť? Myslím tým, kvalita, cena, dostupnosť cez internet na bežné sledovanie, aj 2-3 zariadenia. Priorita: Sk,CZ, canal + na PL, nejaké filmové programy. Vôbec sa v tomto neviem orientovať, mal som, ešte aj mám satelitnú Tv a viem že existuje skylink live, mám aj Digi GO. Čo by ste odporučili? Ešte prípadne, je nejaká apka, alebo možnosť sledovania cez Nokiu streaming box nejaké nemecké voľné TV ako na satelite? nokiu využívam na netflix, HBO.dik |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 72 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
@MMorousNe v pohodě, jen jsem chtěl napsat, že já bych už na to nestačil a beru to tou pro mě nejjednodušší cestou. Ale jak píšeš, je to moje věc.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@LukyTtak skylinklive je uplne vo nicem. a magentu si snad muze koupit i ze slovenska. a oficialnu ponuku on zrejme nehleda. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 299 |
![]() |
|
@Bohemia czJá si myslím, že už nehledá nic. Nehlásí se. Asi to vzdal.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildetak tak, asi se z toho zhroutil, a po prispevku Luky se tomu ani nedivim.za me jsou dve jasne volby-bud magentatv nebo nejaka zahranicni kvalitni iptv ktera mu vyresi vsechno, nic jineho. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czTak to mam já. Magenta M a dobrou zahraniční IPTV. Ofrňoval, tak nc nebude.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová TVNa jakém kanálu u magenta TV se můžu mrknout teď na Pardubky?? Díky |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 222 |
![]() |
|
@bretahNurnberg-Frankfurt DF1 LIVEa kde on psal ze chce koukat na extraligu ? |
Bohemia cz
![]() |
|
RE ideálne kombinácieTak to mi nenapadlo, že vlastne aj Magenta TV sa dá objednať zo Slovenska, však vlastne áno, keď Magio TV je aj bez zmlúv a viazanosti, tak asi podobne sa dá aj Magenta TV a tým pádom aj zo Slovenska, to mi nenapadlo, potom mu ale budú chýbať slovenské stanice skupiny Markíza a JOJ. Preto Magio cez internet slovenské + na české najlacnejšia možnosť - ANTIK TV CZ prípadne Skylink Live. Je dobré mať aj slovenské verzie predovšetkým Nova sport 5 a 6, ktoré môžu byť odlišné. Na ostatný základ CZ aj iná lacnejšia CZ služba ako napríklad ANTIK. Samozrejme môže aj Magenta CZ, potom ANTIK SK, prípadne SAT balík používať v IPTV cez ANTIK SAT ponuku, ktorá ja lacnejšia a na SK kanály postačuje, ak Magenta má aj všetok šport ako slovenské Magio. Potom je otázka či Magenta CZ je lacnejšia ako Magio SK. ANTIK SAT SK je asi lacnejší ako ANTIK TV CZ, ak nerátame vstupný bezplatný balík, ale ANTIK TV má aj tento balík v SK verzii grátis. Treba porovnať Skylink Live ten nový IPTV balík a ANTIK SAT resp ANTIK TV balíky pre CZ a SK a Magio resp Magenta na šport, žiadna čierna zahraničná IPTV nie je potrebná, ideálne ešte FTA satelit, ale keďže on satelit nechce, tak táto možnosť nepripadá do úvahy. Ale CZ programy budú vždy len polooficiálne, nikdy nie oficiálne, lebo oficiálne nie je v SR ani Magenta ani ANTIK CZ, ani Skylink CZ, iba Magio, Skylink SK, ANTIK TV SK a ANTIK SAT. A samozrejme aj ďalší operátori ale len SK, CZ len neoficiálne. Ale túto neoficiálnu možnosť akceptujem ak sa vysielateľom reálne platí, horšie ak sa neplatí a dostávajú len čierni distribútori tých zahraničných IPTV. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
PS ako to mám jaJa mám kombináciu viacerých spôsobov distribúcie. Satelit na FTA + RTVS kartu (karta je stále RTVS ,len programy sú STVR, nové karty zatiaľ nevydali, ale stále je funkčná zatiaľ) + ANTIK SAT základný balík ku ktorému je aj internetová ANTIK TV v rozsahu SAT balíka (+ doplnkové kanály len z IPTV), na satelite tak chytám všetko čo ide na 80cm od 28.2e po 5w teda všetko FTA + aj multistream a T2-MI. Napríklad najnovšie aj tí Bulhari a Bosna Hercegovina čo idú na 16tke najnovšie v tomto režime. Idú aj taliani ale tí majú horší signál, transalpine zväzok okrem FTA aj ten základ ANTIK SAT samozrejme. Potom mám doplnkovú IPTV cez ANTIK ktorú mám k SAT. Tam mi ide napríklad aj BBC, ITV a Channel 4. Aj niektoré nemecké, talianske a ďalšie samozrejme idú na tej IPTV ktorá má navyše na ANTIK Nano boxe aj nahrávanie na externý USB a archív 20 dní. Potom mám ešte Magio IPTV XL na pevnej sieti s nahrávaním boxom ale bude nutné čoskoro prejsť na Magio cez internet, k tejto IPTV mám aj 1 prístup na internetovú Magio v rozsahu programov IPTV, na tejto mám v podstate všetok šport + všetky stanice MTV okrem tej NickMusic, a tiež iConcerts, chýba zo športu len nova sport 6, ktorý je len v rámci čisto internetovej služby nie IPTV tej pôvodnej. Mám teda v podstate všetko, všetky FTA programy 28e - 5w, všetok šport okrem Nova sport 6, nahrávanie na HDD uprednostňujem pred Nova sport 6, a potom tiež aj britské programy BBC ITV a podobne. Chýbajú mi len české stanice Prima a nova ktoré boli vypnuté resp nahradené SK verziami. Konkrétne chýba mi v ponuke komplet Nova okrem Nova international a nova sport, a potom chýbajú ešte stanice Prima - Prima, Prima cool, a Prima love, Prima zoom má ANTIK SAT cez SAT distribúciu a Prima Max ide cez ANTIK aj v IPTV. Ešte chýba ČT šport samozrejme. JOJ šport + STVR šport ale dokážu nahradiť obsahovo ČT šport, a Prima cool a Prima love ide obsah buď na SK verziách alebo na iných sk programoch, napríklad hviezdna brána ide miesto Prima cool na Markíza klasik a podobne, filmy tiež zväčša idú na SK kanáloch. Teda tie české mi nechýbajú, pôvodná CZ tvorba ide aj na SK verziách Prima a nova. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@LukyTJeště že ležím v nemocnici, jinak bych ani neměl čas ty elaboráty v klidu přečíst nic ve zlém.😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@LukyTTak jsem si ty tvoje dva výplody konečně přečetl. Stojí to za to. Už dlouho jsem se tak nezasmál. Spoluležicí na pokoji v nemocnici se mě ptal čemu se chechtám. Toto je skoro pro Chocholouška. Ale ne pro toho co má na starosti picony. Chytrý člen z roku 2024 zde bude velký přínos. Takový zde ještě nebyl.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeHaha asi si to celé prečítal iba Ty![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 308 |
![]() |
|
@peterskDoma bych to nečetl, ale v nemocnici je času dost. Bylo mě divný za tak krátkou dobu tolik příspěvků. A hlavně ty "chytré" radyTeda spíš nesmyslné páte přez devaté😳 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová TV@Prosat dráhý.1gb net+O2 stříbrná za 400kčLG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A
|
borin7
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@Luky Tprosim te, jak mas ty britske programy? IPTV pres Antik? |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 130 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
![]() |