![]() |
|
Internetová TVZdravím vospolok. Som absolútne mimo z tejto témy akou je "internetová TV". Vedeli by ste niečo poradiť? Myslím tým, kvalita, cena, dostupnosť cez internet na bežné sledovanie, aj 2-3 zariadenia. Priorita: Sk,CZ, canal + na PL, nejaké filmové programy. Vôbec sa v tomto neviem orientovať, mal som, ešte aj mám satelitnú Tv a viem že existuje skylink live, mám aj Digi GO. Čo by ste odporučili? Ešte prípadne, je nejaká apka, alebo možnosť sledovania cez Nokiu streaming box nejaké nemecké voľné TV ako na satelite? nokiu využívam na netflix, HBO.dik |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 72 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
RE: Internetová TVTo já mám Magenta balík M pro 6 zařízení za 460 Kč a obraz bezva. Potřeba to pouštět na kvalitním zařízení.😏Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
mildeDobrá cena, chytil si pěknou akci.![]() ![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 529 |
![]() |
|
RE: Internetová TVDnes je to jiný cenový kafe. |
HYPER
![]() |
|
MMorousNa menších úhlopříčkách to bude u O2 asi o trochu lepší s kvalitou obrazu, ale čím větší úhlopříčka, tím to ukáže pak nedostatky v kvalitě. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERTo není akce. To mám slevu 15% od T mobile, že mám zřízenou Magenta 1. Kde mám 2 paušály na mobily a Magenta tv. Jinak bych platil o 90 Kč víc.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
MMorousTeď jsem aktualizoval novější vydání app u O2 tv 2.0 pro mobily,tablety a TV? Jak si psal posledně, že má něco vyjít. Je tam menší úprava, teď se dá vyvolat seznam programu po pravý straně, ten se aktivuje v pravo dole ikonkou CH Šípka dolu nahoru. Pak si stačí vybrat program a potvrdit a přepne se to na požadovaný program. To je asi jediný co změnily a opravili nějaké drobné chyby co uváděli. Ted se mi zdá lepší reakce obrazu při přepnutí. Předtím to bylo pomalejší a trvalo to někdy trochu déle než se objevil obraz u mě na tabletu. Navíc zmelili trochu logo a barvu appky. U toho jejich STB přijímače jsem nic nezpozoroval zatím, že by něco upravili. Asi to bude později pokud je něco v plánu. |
HYPER
![]() |
|
mildeOk, je to něco jako u O2 spolu. Tam je to prakticky podobny. |
HYPER
![]() |
|
mildeTechnický dotaz, ten sportovní program Sporty tv nebo aréna sporty 1a2 jsou v obrazovém rozlišení HD nebo v SD? Ptám se proto, protože v seznamu programu nemají uvedeno HD. Muzes to prosím tě ověřit až budeš mít čas. Díky. Příští rok bych chtěl udělat taky nějakou reorganizaci, to kdybych se rozhodl pro T mobile. |
HYPER
![]() |
|
RE: Internetová TVKdyž se bavíme o cenách, tak teď koukám na poslední fakturu,Rodinné sledování 100,- O2 Smart Box splátka 99,- Internet optický 250/250 + O2TV 848,- Akční Sleva -250,- Celkem 797,- Odměna AirBank -300,- Nákady celkem 497,- |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 308 |
![]() |
|
@MMorousS tím smartšrotem bych se moc nechlubil,zadarmo drahý![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 201 |
![]() |
|
@HYPERa jaka je aktualni resp nejnovejsi verze app O2 TV 2.0. ? znam 2.39.0. nebo je jeste neco novejsiho ?no v planu bylo velky UPDATE jejich app na podzim 2024, tedy v planu, slibovali, slibovali, a ted tvrdi ze nic neslibili, a nic novyho nebude. 😂 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 299 |
![]() |
|
@mildekvalitnim zarizeni ? ta bida je videt i na 17" ntb.! 😂 |
Bohemia cz
![]() |
|
@HYPEROtestovat to pořádně nemohu. Jsem zase v nemocnici a u sebe mám jen mobil a tablet. Tak nevím jak bych to zjistil. Ale připadá mě, že to co jsi psal, je ve FHD. Když budeš chtít, tak ti mohu půjčit jedno připojení T mobile Magenta M na test. Magenta GO to není. Nebyl by to problém.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeale neblazni zadne prograny v magenta nejsou ve fullHD natoz nejake Sportytv nebo usmudlana Arena. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czS tím zařízením jsem si trochu vystřelil. Ale mě se nezdá obraz špatný na 55" tv. Je to teda 11 let stará led televize. Tak tam už není vidět každá blecha. Magenta tv ne GO. Internet 600/600 Mbit/s.Jasně satelit je satelit. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildetak ja to muzu posoudit jak na tv 65" tak 55" tak na tom ntb 17" a vsude je to stejne spatny 👍 ale nabidkou programu je samozrejme Tmobiletv jednoznacne TOP. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czJá měl na zkoušku O2 tv a šlo to do kopřiv. Obraz stejný a uživatelské rozhraní na nic. Ještě dlouho přepínaly pořady a menu kanálů se pomalu rolovalo. Tak že těžko vybírat.😳😳🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTa rychlost je uplně jedno,bude ti to stejně fungovat i na 15M![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 201 |
![]() |
|
Magenta TVPořád se dá vy*ebat s cenou tak, ž ese domluví skupina lidí a na jeden účet je možnost mít 5 zařízení (plus jeden jeich box).... já takhle jedu už tři roky, platím 150 korun za balík M |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
@Dodo22Premier league ma len Skylink, Magio a DigiTakmer plnu sportovu ponuku ma len Magio a Digi vratane vsetkych Nova Sportov Ak si na optike, presun si ju bud do digi alebo telekomu a mozes cerpat zlavu za kombinaciu sluzieb. |
manuchao
Registrace: 2/2023 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
@PepaJožkaJo to vím, taky mám balík M, ale jen já záběru 4 zařízení, tak si to platím sám.Spíš se chci zeptat jak jsi spokojený s kvalitou obrazu📺 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMám to přimo v aplikaci v LG OLED 55 palců a spokojenost (net 50 megabit LAN), nehledím na každý pixel z 20cm od obrazovky, ale proti prémiovým kanálům z té naší "alternativní" IPTV nevidím zásadní rozdíl. Přešel jsem z O2 a proti kyslíku to hraje lépe, navíc se mi líbí i logika ovládání aplikace. Spokojenost |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
@PepaJožkaMám úplně stejný názor. Prostě taky spokojenost se vším. Ať se daří😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE IPTV výberJa by som doporučil buď to Skylink Live TV, hoci ešte majú čo zlepšovať - je tam Canal+ sport aj Nova sporty okrem Nova sport 6 alebo potom Magio TV cez internet - je dostupná aj na predplatné, tam je všetko okrem canal+ sport tých tenisových. Podobne ešte môžeš skúsiť internetovú TV od Digi. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Internetová TVTak já to jedu přes modem WiFi pevná VDSL, zatím to celkem jde, beru to jako test s tím jedním jejich zařízení a pak se uvidí jestli to nechám bezdrátové nebo přes LAN. |
HYPER
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
![]() |