![]() |
|
Internetová TVZdravím vospolok. Som absolútne mimo z tejto témy akou je "internetová TV". Vedeli by ste niečo poradiť? Myslím tým, kvalita, cena, dostupnosť cez internet na bežné sledovanie, aj 2-3 zariadenia. Priorita: Sk,CZ, canal + na PL, nejaké filmové programy. Vôbec sa v tomto neviem orientovať, mal som, ešte aj mám satelitnú Tv a viem že existuje skylink live, mám aj Digi GO. Čo by ste odporučili? Ešte prípadne, je nejaká apka, alebo možnosť sledovania cez Nokiu streaming box nejaké nemecké voľné TV ako na satelite? nokiu využívam na netflix, HBO.dik |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 72 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
@mildeale vzdyt ta O2 TV jede uplne v pohode, a v podstate ma ze vsech cz iptv nejlepsi obraz, mimo tech mazanic ze Chance Ligy a Extraligy samozrejme, a to mam vyzkousenou, bronzovou, stribrnou, i zlatou. a na obycejnym androidboxu. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 299 |
![]() |
|
@Bohemia czAle píšeš, že bys od O2 nic nekoupil. Mě déle nabíhaly kanály a na tabletu se Sekala stránka s výběrem programů. Pak mě vadilo pouze sledování na jednom zařízeni. Vím dá se přikoupit na 3 za 100K. U Magenty mám 6 zařízení zároveň. 4 využívam já a 2 kluci. Aby jsme se nedohadovaliVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeno vsak ja take od O2 nic nekupuji, zadne jejich zarizeni. ale vim ze ta O2 TV 2.0 proste jede perfektne, a nikdy jsem s ni zadne problemy nemel.👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czJo beru,, každému vyhovuje něco jiného. Mě padla do oka ta Magenta. Ať už výběrem programů, řazením, uživatelským menu a počtem zařízení. Obraz dobrý😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@Bohemia czTady je řeč o internetové televizi, která m.j. souvisí s kvalitním internetovým připojením. O2 dodává 3 přístroje:https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/internet-a-tv K optice mi dodali rozhraní a špičkový O2 SmartBox2 s wifinou, který ty nazýváš šrotem, aniž bys věděl, o co go. Pro lidi co nemají Smart TV a nejedou přes Appku dodávají - O2 TV Box s Androidem. Ty haníš všechno od O2 a vychvaluješ Android Box, který dodává i O2. Jak to potom má tazatel DoDo pochopit, když sám píše, že je mimo tému. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 299 |
![]() |
|
RE takmer všetciUž takmer všetci majú internetovú TV cez box s Androidom. Napríklad aj Magio TV cez Telekom, alebo myslím aj Slovanet a tiež aj Skylink pre Live TV, a tiež UPC pre novú UPC TV a podobne, jedine ANTIK a neviem či tiež nie aj Orange majú vlastné boxy, ale tiež asi aj Android, Telekom má ešte končiacu IPTV ktorá má tiež vlastné boxy nie Android, zvyšok asi komplet beží na Androide. Nič proti Androidu, ale ako TV služby by mohli mať aj vlastné boxy a tie by mohli umožniť nahrávanie na externý HDD cez USB alebo mať priamo integrovaný HDD v boxe. Telekom to má na končiacej Magio IPTV a nahrávanie na externý HDD má zase ANTIK. Škoda že všetci prešli na Android, a neostal takmer nikto na vlastnej platforme, ktorá by umožňovala aj ďalšie funkcie TV služby, tým nemyslím streamovacie služby ale vlastné služby operátora, napríklad lepšie možnosti pre nahrávanie, hoci ani ten Android by nemusel byť problém, ale zatiaľ na Android boxoch nikto nemá nahrávanie na externý HDD a interné HDD tieto boxy zatiaľ nemajú. Snáď to niekto skúsi pridať aj na Android box, že nejaký operátor, ktorý by to bol ochotný sfunkčniť na Android boxoch sa nájde, ďalej je to PIP - obraz v obraze a podobne, viaceré funkcie by mohli byť a nie sú. Teda myslím, že Android box je takmer všade štandard, nie len u O2. Obávam sa, že časom úplne všetci prejdú na Android a tiež to bude bez nahrávania (mimo satelitu ktorý tiež v budúcnosti skončí) a čo sa týka funkcií budú všetci rovnakí, nebude výber, jedine čím si operátori budú konkurovať je UI a ponuka programov. |
LukyT
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@MMorousTak to jsi pěkně ujel,za takový šrot dát 10500,kyslík vydělává na neznalostí klientů a ti co tomu trochu rozumí,můžou to jen potvrdit!Funguje to i na jiných zařízeních a nemusí to být android,lepší ovládaní,než na jejich předražených šrotech. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
@MMorouskde vychvaluju androidbox ktery dodava O2 ??? 😂a taktez internet nemusim mit vubec od O2.!!! a na kazdou normalni fungujici iptv staci stabilni a garantovana rychlost 30Mb a to i na O2 TV. 👍 a jinak DoDo se pta predevsim na nabidku, nabidku programu, kvalitu, atd |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: Internetová TVRozkaz zněl jasně:"Dostupnosť cez internet na bežné sledovanie, aj 2-3 zariadenia. Priorita: Sk,CZ, canal + na PL, nejaké filmové programy". Zase to odvádíte na jinou kolej. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová TVJá koupil O2 box ten se vstupem dvb-t za 300 kč bez zdroje a jede v něm vše co potřebuji. Od syna O2, Skylink live, magenta atd.![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 255 |
![]() |
|
RE: Internetová TVTazatel nepotřebuje kupovat box on vlastní Nokia box. Tak proč se tady pořad bavíte o boxech O2. Shánní. Internetovou tv! Nechápu.😯Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová TVO2 TV jede úplně v pohodě ale musí být dobré připojení.Mám ještě starý Comtrend 2 a příjem po celém baráku.Za celou dobu co to mám nebyl problém.4k videa bez problémů.Jsem ale 500m od ústředny tak možná proto je to stabilní.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 027 |
![]() |
|
RE: Internetová TVTak kdo už jste @Dodo22 pomohl s internetovou televizí. Nebo tady míníte pořád dokola tlachat o O2 tv a jejim příslušenství?👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildenabidky dostal, ale uz se tu neukazal, takze bud ted testuje, a nebo |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czOn si byl takový nejistý. Já mu doporučoval IPTV za 24 $/rok a nechtěl. U konkurence ta samá stojí 100 €/rok. Tak po ni sáhli jiní. Nutit mu to nebudu. Já z toho nic nemám.🤷Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE ale je to oficiálna ponuka?Ja by som chcel jedine oficiálnu ponuku, pre prípad týchto športov je najideálnejší Skylink live alebo Magio cez internet, prípadne internetová Digi. Ale ak je z ČR, tak je tam iné portfólio, než SR, ale aj tak miesto Magio cez internet je tam Magenta TV, Digi je Telly, ale to asi má inú ponuku ako naša Digi, jedine Skylink je rovnaký až na rozdiel SK a CZ verzií vybraných predovšetkým základných TV staníc ako napríklad Markíza - Markíza international, nova - nova international, JOJ - JOJ family, Prima - Prima SK, Prima cool - Prima cool SK, Prima love - Prima love SK a podobne... |
LukyT
![]() |
|
@ProsatJakejch 10500 ? Co je to za nemysl? Mě stojí O2TV stříbrná + optika 250/250 + rodinný suma 500,- za měsíc. Kdo to má levnější ať se přihlásí |
MMorous
![]() |
|
@LukyTAsi z ČR nebude když dotaz píše slovensky. A DIGI už má. Priorita: Sk,CZ, canal + na PL. To asi bude těžko vše honit na Skylinku.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@MMorousJsi uplně mimo![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
Digi už má ale internetovú alebo SAT?Akú Digi má? SAT alebo internetovú? Ak SAT, tak riešenie je internetová. A Skylink, prečo nie? Skylink má takmer všetky SK/CZ - aj keď síce neviem ako Live TV, ale SAT má, dá sa potom rozšíriť ešte o ANTIK TV, to má všetky SK a ANTIK TV, nie SAT je aj v ČR a tá má všetky CZ myslím. Šport je cez Skylink ideálny, okrem Nova sport 6 a premier sport ktoré dávajú zväčša tenis je tam všetko. Aj Canal+ sport aj Nova sport 1-5 akurát som zabudol, že chýbajú Eurosport kanály, tak potom buď Digi internetovú ale neviem čo mu na tej Digi tak chýba, alebo Magio TV cez internet, tam je všetko okrem canal+ sport 2 a 3 ktoré dávajú tenis. Sú tam aj Eurosporty a podobne. Tak potom jedine Magio TV cez internet a CZ základná ponuka ANTIK TV cez internet, prípadne ešte CZ Skylink Live. |
LukyT
![]() |
|
Určiť neradím nič nelegálneTeda len oficiálne služby, CZ ponuka len polooficiálne, teda platiť riadne ako pri legálnom používaní ale používať v rozpore s podmienkami používania - miesto kde sa služba môže používať, to je neoficiálne, preto to nazývam polooficiálne. Ak len oficiálne, tak potom CZ kanály len cez prípadný presah DVB-T, inak len malý postupne sa zmenšujúci výber CZ programov. Ak oficiálne, potom Magio TV cez internet + ANTIK SAT (využívať len tú internetovú TV, SAT nie je potrebná, SAT balík zahŕňa aj internetovú TV a je lacnejšia = začiatok 3.90 vs ANTIK TV mini 7.90 aj v zľave len pre územie SR je to viac ako 3.90 a pri SAT je zľava 6+6 zdarma kde to vychádza na 1.95) ak aj CZ potom len polooficiálne a to pridať Skylink Live (netreba SAT na rozdiel od ANTIK vychádza Skylink internetová samostatne lacnejšie než SAT TV) alebo ANTIK TV (CZ verzia, nie SAT, ANTIK SAT totiž pre ČR nemá balíky SAT v ponuke, teda len čisto internetový balík). |
LukyT
![]() |
|
@ProsatTak,tak, abych si zřizoval další banku a tam posílal část důchodu a pak ještě pamatoval abych z ní zaplatil v krámě 5 nákupů, to by mě kvůli televizi mohlo víš co. Mě stačí jedna banka a televizi zaplatím normálně. Na to ještě mám😆Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@LukyTTak to až si přečte Dodo22, co jsi vysmolil za guláš, tak z toho bude mít hlavu v pejru a ještě se nedoplatí.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@ProsatTo je fakt síla |
MMorous
![]() |
|
@mildeInformace co sem píšu jsou pro lidi, které mohla tato výhodná nabídka ve spojení s AirBank upoutat. To že jsi důchodce, máš jiný názor a jednu banku - nikoho nezajímá. Nechci Tě urazit . . . |
MMorous
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
![]() |