Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Pořady v televizi

Česi štrajkujú

čo sa dnes môže stáť keby aj vôbec štátne molochy prestali vysielať? vôbec nič, majú kopu iných vysielateľov
u nás je úplne jedno ako sa kde platí , takto to musí platiť každí , pred tým už bolo kopu výnimiek kto neplatí

Duzu
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

RE: Česi štrajkujú

no tak možno sa nestane za deň nič zvláštne iba ale diváci stratia tv bez reklám počas programov a poslucháči unikátne vysielanie na všetkých ČRo okruhoch. TV a hlavne rozhlasové vysielanie sa nedá porovnať so Slovenskom. Oba sú postavené na verejnoprávnosti a objektívnej pravde, tak ako vo vyspelom demokratickom svete. Často sledujem obe médiá a považujem ich za môj najdôležitejší zdroj informácií i v mojich kultúrnych záujmoch....Tento systém nedobehne SR i keby sme mali demokratickú vládu 10 rokov v kuse.... lebo ekonomika to dlho neumožní...

zoly
Registrace: 9/2012

"Oba sú postavené na verejnoprávnosti a objektívnej pravde." :laughing: Vyhrávaš s prehľadom súťaž o vtip roka. :)))

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@Duzu

Ušetří se mnoho miliard ... :))) :))) :laughing: :laughing:
Ať to vypnou...Za komára bychom se dívali na Irf.
Akorát na Silvestra by mi chybělo vtipy pana V.Menšíka.To jediné včetně Televarieté bylo sledovatelné. Jinak škoda mluvit...
Zrušit ČT!!! :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@zoly

I na soukromých můžeš sledovat bez reklam. Třeba Nova poskytuje na Oneplay za 199 měsíčně přístup bez reklam pro jedno zařízení...a sakra, není to víc než... :8)

torny
Registrace: 3/2018

@torny

Všiml jsem si,že když např.Niva Cinema reprízuje filmy z prime time a dávají je třebas ve dvě hodiny ráno,také tam není reklama. Občas tam pustí krátkou upoutávku v půli filmu a pokračuji dál .. ;)

jamess96

@jamess96

Tak to ta teda ľutujem kvôli kravinám si dávať budík na 2 hod. ráno a pozerať to...

Kimlo
Registrace: 1/2017

@krtík

tak,tak.Já když chci trochu víc skutečnosti ze zpráv,tak přejedu k Vám na zprávy a potřebuji jen maličko filtrovat a při srovnání s tím našim opozičním ro a tv.Máme tady hlavně v tv bývalé korupční politiky,zrovna teď Rv Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

Štrajk v ČT je žádoucí stav. Černá obrazovka na ČT1 a ČT2 a dalších veřejných kanálech (kanál je zde velmi přiléhavé slovo) předznamená světlou budoucnost Čechů. Štrajk neukončovat, vypnout vysílání, o rozkradení použitelného zařízení a nábytku se postará vysoký management sám.

DeNiro
Registrace: 6/2022

@DeNiro

:laughing: :laughing: :laughing: :))) :)))

jamess96

@DeNiro

R^ R^

jamess96

@Kimlo

Neodpoviídej,když nevíš!!!
Toho jsem si všimnul,když bylo play off v NHL
Ano to jsem vstával až do finále,kdy Hurricanes porazili muj oblíbený Golden Knights ...
Když zápas skončil cca v 1am a další začal ve 4am,většinou jsem se mrknout práve na
Nova Cinema...

jamess96

@Kimlo

"... si dávať budík na 2 hod. ráno a pozerať to."

Prečo budík? Stačí si to dať nahrať a netreba ani pretáčať!

Frank11
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra