DNES!, sekce: Pořady v televizi |
|
Česi štrajkujúčo sa dnes môže stáť keby aj vôbec štátne molochy prestali vysielať? vôbec nič, majú kopu iných vysielateľovu nás je úplne jedno ako sa kde platí , takto to musí platiť každí , pred tým už bolo kopu výnimiek kto neplatí |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 413 |
DNES! |
|
RE: Česi štrajkujúno tak možno sa nestane za deň nič zvláštne iba ale diváci stratia tv bez reklám počas programov a poslucháči unikátne vysielanie na všetkých ČRo okruhoch. TV a hlavne rozhlasové vysielanie sa nedá porovnať so Slovenskom. Oba sú postavené na verejnoprávnosti a objektívnej pravde, tak ako vo vyspelom demokratickom svete. Často sledujem obe médiá a považujem ich za môj najdôležitejší zdroj informácií i v mojich kultúrnych záujmoch....Tento systém nedobehne SR i keby sme mali demokratickú vládu 10 rokov v kuse.... lebo ekonomika to dlho neumožní... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 622 |
DNES! |
|
RE: Česi štrajkujú"Oba sú postavené na verejnoprávnosti a objektívnej pravde."Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 615 |
DNES! |
|
@DuzuUšetří se mnoho miliard ...Ať to vypnou...Za komára bychom se dívali na Irf. Akorát na Silvestra by mi chybělo vtipy pana V.Menšíka.To jediné včetně Televarieté bylo sledovatelné. Jinak škoda mluvit... Zrušit ČT!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 154 |
DNES! |
|
@zolyI na soukromých můžeš sledovat bez reklam. Třeba Nova poskytuje na Oneplay za 199 měsíčně přístup bez reklam pro jedno zařízení...a sakra, není to víc než... |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 943 |
DNES! |
|
@tornyVšiml jsem si,že když např.Niva Cinema reprízuje filmy z prime time a dávají je třebas ve dvě hodiny ráno,také tam není reklama. Občas tam pustí krátkou upoutávku v půli filmu a pokračuji dál .._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
DNES! |
|
@jamess96Tak to ta teda ľutujem kvôli kravinám si dávať budík na 2 hod. ráno a pozerať to... |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 789 |
DNES! |
|
@krtíktak,tak.Já když chci trochu víc skutečnosti ze zpráv,tak přejedu k Vám na zprávy a potřebuji jen maličko filtrovat a při srovnání s tím našim opozičním ro a tv.Máme tady hlavně v tv bývalé korupční politiky,zrovna teď |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 554 |
DNES! |
|
RE: Česi štrajkujúŠtrajk v ČT je žádoucí stav. Černá obrazovka na ČT1 a ČT2 a dalších veřejných kanálech (kanál je zde velmi přiléhavé slovo) předznamená světlou budoucnost Čechů. Štrajk neukončovat, vypnout vysílání, o rozkradení použitelného zařízení a nábytku se postará vysoký management sám. |
DeNiro
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 490 |
DNES! |
|
@DeNiro_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
DNES! |
|
@DeNiro_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
DNES! |
|
@KimloNeodpoviídej,když nevíš!!!Toho jsem si všimnul,když bylo play off v NHL Ano to jsem vstával až do finále,kdy Hurricanes porazili muj oblíbený Golden Knights ... Když zápas skončil cca v 1am a další začal ve 4am,většinou jsem se mrknout práve na Nova Cinema... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
DNES! |
|
@Kimlo"... si dávať budík na 2 hod. ráno a pozerať to."Prečo budík? Stačí si to dať nahrať a netreba ani pretáčať! |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 786 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|