DNES!, sekce: Technika |
|
Problém s motorem Digipower SG2100Instaloval jsem cca. před 7 lety. Donedávna bylo vše ok. Mám rozsah 28,2°E - 34,5°W ( vyšší E nemám díky výhledu). Nyní parabola stojí na 23,5°E a signál funkční. Po příkazu na jiný orbit (West - East) se nepohne. Na TV po zadání proběhne vizualizace odpočtu času, že je na tom programu, pak obrazovka černá. Ze spodu na rameni vpravo je LED kontrolka, která nesvítí. Pokud stisknu spínač nalevo na pohyb ( West-East )- nic se neděje, ale LED se rozsvítí oranžově. Pomůže mi k něčemu vedle LEDKY ten Resetovací pin ? Díky |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 105 |
DNES! |
|
DoplněníNastaven USALS , přijímač VU+ DUO 4K SE |
SteelSat
DNES! |
|
kdo hledá najde - parabola.cz/forum/toDiskusní vlákno19.08.2022, 07:21.20 , sekce: PříslušenstvíMotor SG2100 netočí (# 5253) |
SteelSat
DNES! |
|
Tak se dál nedaříDle vlákna Paraboly jsem přidržel spínač déle jak 5 sek. Bez výsledku.Pak jsem Resetoval pin. Akorát LED nyní svítí světle zeleně, ale stále motor nereaguje na příkaz. Je ještě jiná možnost než servis, sběrný dvůr nebo zakoupení nového ? To píši, abych hned odřízl rádoby vtipné. |
SteelSat
DNES! |
|
RE: Problém s motorem Digipower SG2100A nefungují ani povely přímo z tlačítek na motoru (zespodu,jak máš koax.pripijky)?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 274 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|