Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.05.2008, 11:58.27

DISEQ-KONVERTORY-QUATRO-TWIN

1. jsem začátečník
2. otázka - mám v plánu přijímat 19,2...23,5...28,2..mám dve televize u kazde satelitní prijímac...chci pouzit diseq přepínače..budou tam 3 twin konvertory...propojím je se dvema DISEQ prepinacema...a pak svedu jeden kabel do bytu od kazdeho prepinace(tzn.dva kabely do bytu), bude fungovat ???
3. Když dám místo konvertoru na pozici 19,2...QUATRO konvertor...aby se mohl napojit soused (chce jen 19,2)...bude to vse fungovat tak jak má..tzn..já budu nadale prijimat na dva televizory 19,2...23,5..28,2...poradí si DISEQ přepínače s tím QUATRO konvertorem...???????
4.diky za kazdou pomoc a pripomínku...
uživatel
JakuBoss
08.05.2008, 12:21.11

RE: DISEQ-KONVERTORY-QUATRO-TWIN

1-každý byl
2-jj tak by to šlo
3--néé QUATRO ale potřebuješ lnb Quad pro 4 přístroje
4-nemáš zač

Universal Quatro LNB
Quatro LNB konvertor představuje optimální řešení pro současný čtyřnásobný příjem dolního i horního pásma ASTRA v zařízeních s více účastníky. Na čtyřech výstupech LNB jsou trvale k dispozici příslušné polarizační roviny H a V dolního a horního pásma ASTRA. Volba dolního příp. horního pásma se provádí multipřepínačovým systémem.
uživatel
Karlos1
08.05.2008, 12:52.34

diky za radu...jen sem se chtel ujistit...nekde sem slysel ze je problem s Quatro LNB (quad) a prepinacem DISEQ...takze jeste jednou dikec..
uživatel
JakuBoss
08.05.2008, 16:39.10

Len si nepleť quatro konvertor z quad konvertorom. To už mnohým ľuďom robilo problém. Ty potrebuješ quad ako radil Karlos1.
uživatel
silverosbd
08.05.2008, 17:11.29

Aha..diky za info..:)
uživatel
JakuBoss