Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.06.2008, 22:40.38

@redakce

Radost,neměla dlouhého trvání!
uživatel
jenda55
16.06.2008, 22:42.34

RE: @redakce

Radost z čeho?
uživatel
redakce
16.06.2008, 22:46.58

Sekce programu po několika obměnách Tv stanic v kolonce,znovu zeje prázdnotou.
uživatel
jenda55
16.06.2008, 22:48.51

Už zase "ok"
uživatel
jenda55
16.06.2008, 23:01.22

Pokusim se tedy alespoň tady promluvit s redakcí, když maily končí ve spamovém koši a v předchozím vláknu byla reakce na můj příspěvek jeho uzavření.

Prosím, pokud máte alespoň trochu slušnosti, neutíkejte před mým seriozním zájmem dostat program od Vás do Mediaportálu alespoň komerčně za peníze, když zadarmo to jde, jak jste napsali, třeba jen pro ty co slušně požádají, kdežto já nežádal a "vykrádal".

Již potřetí Vám píšu, ŽE MI ZATÍM OD NIKOHO ŽÁDNÝ MAIL s NABÍDKOU NEPŘIŠEL, pokud tedy někde omylem nezapadl v dnešní záplavě spamů, ale snažil jsem se hledat a nikde nic.

Díky a věřím, že přede mnou nemusíte zavírat vlákna, narozdíl od mnoha diskutujících se vyjadřuji, alespoň si myslím, slušně.

Martin
uživatel
maarty
17.06.2008, 06:50.56

Co tady furt řešíte kuwa ? Kdykoliv do programů TV vlezu, tak tam informace najdu... Netuším co tam děláte a jaké prohlížeče máte.... ale asi to ani vědět nechci... . :bigeyes:
uživatel
kacenkin
17.06.2008, 18:47.05

kacenkin

kacenkin: Co ten brekot ? Nemíš číst tak nereaguj! Žádá službu za kterou chce platit.
uživatel
juzek
25.06.2008, 00:13.13

kacenkin

Kdykoliv tam vlezes, tak Ti to jede, protoze nejsem na BlackListu jako já. Provinil jsem se tím, že jsem stahoval program do Mediaportálu prostřednictvím webepg a redakce, přestože žádné omezení programu nikdy předem neavizovala, takové uživatele pěkně potichu beze zprávy zablokovala. Když jsem se po tom pídil, šéfredaktor mi to mailem potvrdil, pak jsme si vyměnili pár mailů a skončilo to až tím, že si maily z mojí e-mail adresy automaticky nechává označovat jako spam (přijde mě o tom info o nedoručitelnosti). Ne proto, že bych nutně musel utrácet, ale proto, že jinou možnost nemám díky jednání redakce, jsem je žádal, aby mi konečně jejich kolega poslal šéfredaktorem slibovanou nabídku na placená odběr programů. V minulé diskusi mě zařízli, tak jsem se pokoušel tady no a konečně se po delší době opravdu někdo ozval.

To jen pro vysvětlení, nefunkčnost programu opravdu pro některé existuje a není to prohlížečem.

Martin
uživatel
maarty