| 27.08.2008, 20:56.06 | |
dnes mě došla nová karta SKY LinkDatum odeslání 26.8.Nedalo mě to a kouknul jsem na ověření.hned jsem zajásal,půjde mě celý balík,tedy i STV1,2,3.Na mé původní bílé veřejnoprávní STV nešla,jelikož jsem ji měl nahlášenou tady v ČR... |
![]() lubbik |
| 27.08.2008, 21:18.58 | |
RE: dnes mě došla nová karta SKY LinkGratulujeme :))) :))) :))) |
![]() pierrepetr |
| 27.08.2008, 21:19.19 | |
RE: dnes mě došla nová karta SKY LinkOK pujde ti STV 1-2-3 TV JOJ a Markiza...můžeš si to ověřit na stránkách..Skylink...jinač ti pujde 40 dni balík multi |
![]() peta |
| 27.08.2008, 21:37.57 | |
RE: dnes mě došla nová karta SKY LinkMě dnes došel nový učet za elektriku,plyn a vodu taky jsem hned zajásal :))) :))) radostí celej bez sebe :))) :))) |
![]() pat |
| 27.08.2008, 22:14.00 | |
RE:lubbikale od toho ti preci v nedeli neco na prani pusti jen se nebat cr1 statni rozhlas pro to tu je |
![]() skohy |
| 27.08.2008, 22:27.58 | |
ad lubbikno nevim proc ti nesla STV,to ze ji mas prihlašenou v CZ s tim nema nic společnéhol. Na bilou kartu mi sla samozřejmě i STV a taky ji mám celou dobu oficiálně zaregistrovanou na svou CZ adresu. Modrý Skylink jsem dostal rovněž dneska, to že funguje mě nepřekvapuje a vím, že bude fungovat bez problému dál. |
![]() ivan v |
| 28.08.2008, 15:04.42 | |
re :Kartu jsem kupoval před tak pěti lety,bílou,předchůdkyni té,které se teď měnily.Zaregistroval jsem ji tady v ČR,takže jakož to neplatící koncesionář STV ,jsem neměl přístup k STV.To platilo i pro její bílou nástupkyni,takže ke změně došlo až nyní na "modré" kartě.To je myslím zajímavá zpráva pro ostatní sat nadšence,ale jak se zdá,pro některé zde přítomné chytráky má tato zpráva stejnou cenu jako účet za plyn Rv |
![]() lubbik |
| 28.08.2008, 21:59.58 | |
RE: dnes mě došla nová karta SKY LinkJen jsem nepochopil, proč tě tak nadchlo a udivilo, že na kartě Skylink jde STV. Přijde mi to normální. Já mám slovenskou kartu taky asi 5 let, tahle modrá je vlastně už třetí po výměně a na všech v minulosti mi STV šlo. Kartu mám normálně zaregistrovanou na sebe v CZ. Nicméně informace o tom, že něco normálně funguje je svým způsobem dobrá informace. |
![]() ivan v |