| 26.09.2008, 09:10.42 | |
TechniSat Multytenne 45 TwinZda někdo tuto parabolu užíváte, prosím o případné info, jestli ji má cenu pořizovat.Líbí se mi z hlediska velikosti (máme problém s umístěním větší paraboly na dům).Jedná se mi o funkčnost,zda opravdu lze přijímat koukatelně programy z inzerovaných 4 družic.Díky předem. |
![]() kiltyp |
| 26.09.2008, 11:26.52 | |
je úžasná..mám dvě, jednu doma a druhou na chatě v provedení twin. Je SUPER a funguje naprosto v pohodě.Musí být ale zcela přesně přidělán drzák na stěně (100% rovně) jinak jde špatně hotbird. --používám v lokalitě Příbram, dále na východ se to bude zhoršovat!! |
![]() Fugas66 |
| 26.09.2008, 12:02.07 | |
TechniSat Multytenne 45 TwinAnténu jsem používal na předepsané satelity a byl jsem velice spokojen a pak mě napadlo jí odskoušet na Digi TV a už delší dobu na ni sledují 1°W.Pokud není vyloženě špatné počasí,tak šlape bezchyby QTH Praha |
![]() nalim |
| 26.09.2008, 14:00.12 | |
RE: TechniSat Multytenne 45 TwinJá jsem několikrát instaloval tuto anténu v provedení bez onoho "Quadbloku", pouze s jedním LNB.Je velmi důležité použít firemní LNB Technisat.Je to na první pohled nevěrohodné, ale s tímto LNB dosáhnete daleko vyšší hodnoty signálu, než s běžnými LNB jiných značek.Na 1W jsem i po nastavení správné hodnoty skew nedosáhl odpovídající hodnotu chybovosti BER.Obraz pochopitelně naskočil, ale rezerva tam není žádná.Možná by pomohlo natočit celou anténu do oného náklonu/jak se to děje třeba na motorovém natáčení/, to jsem už neskoušel.Ostatní běžné pozice/19,2 - 23,5 - 28,2 - 13,0/ byli v pořádku. |
![]() Saxon |
| 08.10.2008, 14:16.37 | |
Oblastmyslíte,že okolo Mladé Boleslavi to bude horší příjem? |
![]() kiltyp |