14.01.2009, 18:02.58 | |
SKYLINKMyslel jsem si,že nás Skylink když ne před Vánocemi tak po Novém roce překvapí novými programy a zatím je "ticho po pěšině" (např. Markízu, AXN a AXNscifi bych bral). |
![]() mispi |
14.01.2009, 19:24.43 | |
RE: SKYLINKAXN má registrovány Gital. Skylink svoji česko-slovenskou kartu avizoval už před několika měsíci, ale skutek utek. |
![]() Chercheur |
14.01.2009, 19:35.57 | |
@ChercheurSkylink má československou kartu, jen dodržuje smluvní podmínky a programy pro daný region spouští pravdivě podle registrace!Přesně tak to má dělat i Gital, ovšem Gital nedodržuje smluvní podmínky, tak lidem pouští co chce!! Řekl bych, že to nebude věčně! @mispi pokud máš zájem o AXN-ka, pravděpodobně budeš muset migrovat ke Gitalu. S Markizou je to složitější, podle vyjádření Markizy mají přístup k tomuto programu pouze karty registrované pro území SK. :-/ |
![]() Zip |
14.01.2009, 19:45.54 | |
RE: SKYLINKno s těma smluvníma podmíkama se skylink moc nepáře ona ta jojka zas tek legal asi nebude.vím že prosazuješ skylink ,ale nepouštěj tady takové bludy :-/ |
![]() pit178 |
14.01.2009, 19:52.12 | |
RE: SKYLINKAle JOJce to je očividně jedno a nevadí jí šíření v ČR. Ale Markíze ano, protože by mohla přebírat diváky sestře Nově (a na Slovnsku to platí naopak, jen je třeba prohodit názvy Markíza a Nova). |
![]() kubisek |
14.01.2009, 19:56.33 | |
@ZipJak to tak sleduji, tak Technik je jeden extrém, a ty zas druhý...Mám Gitalku, jsem s ní spokojený, ale v rámci konkurenčního boje fandím oběma |
![]() Chercheur |
14.01.2009, 20:01.36 | |
RE: SKYLINKbtw Gital oficiálně také šíří vždy buď jen Novu nebo jen Markízu, takže smluvně by to mělo být OK. To, že na některých kartách jde lidem oboje je věc jiná...Ale nemíním vyvolávat flame na téma Skylink vs. Gital. |
![]() Chercheur |
14.01.2009, 20:01.57 | |
RE: SKYLINKja take podporuji gital i ho montuji ,ale rozčiluje mě když někdo píše takové kraviny:fuming: |
![]() pit178 |
14.01.2009, 21:41.40 | |
RE: SKYLINK@pit178Někdo píše kraviny, dle bezargumentačního pohledu např Tebe, někdo slepě poklonkuje, jeklikož nemá vlastní úsudek. Sice nevím, jak jsou Jojky u CZ Skylinku ošetřené, ale nějaká dohoda jistě existuje, dávno by byl kvůli tomu hunbuk. Kdysi se kvuli tomu přece Gital vztekal a nezmohl nic! Dohodu asi nemá česká strana (TradeTec), dohodu bude jistě mít TowerCom. My do toho pr.d vidíme. Jiná věc je ovšem STV3 a Markíza. STV3 - autorská práva, Markíza - výslovný nesouhlas s pohrůžkou! Zajímavé je, že Gitalu nějakým nedopatřením (schválně :))) ) nefunguje v systému mazací instrukce při změně regiónu. Čím to asi bude!! :))) :))) Je to vyloženě kvůli stagnaci prodeje karet na konci loňského roku. No vidíte, dělám Gitalu reklamu! :))) :))) :))) Osobně mi to nevadí, jen poukazuji na jasnou skutečnost, kterou, logicky většina, raději zatlouká. :O :O :O @Chercheur Rovněž fandím oběma, i když to tak asi nevypadá. Problém je ten, že na Skylinku jaksi nemůžu najít za posledních 2,5 roku (doba dvou konkurentů) žádnou vážnou chybu, která by stála za komentář! :O :bigeyes: Přechod na balíček MULTI ze samostatného předplatného tří programů nevidím jako chybu, byl to jen logický posun do standardních zvyklostí (UPC, Digi ....). I Gital byl nucen vytvořit balíček, to že se mu podařilo vyjednat dohody o samostatné abonenci, je k jeho dobru, pro určitou část zájemců. Tady se nabízí hypotéza, že při skončení platnosti staré smlouvy (třeba 5 let apd.) se takové podmínky již nemusí vyjednat, protože již mají balíček!! Také je diskutabilní ekonomická výhodnost 1 programu za cenu cca 1000kč a více, ovšem pár zájemců se vždy najde. |
![]() Zip |
14.01.2009, 21:50.19 | |
RE: SKYLINKne všem při změně regionu ta zustane hrat všechno mam stím sve zkušenosti a vím že to tak nefunguje Ano stane se občas chyba že zustanou zapisy ,ale je to vyjimka .Skylink při vložení nové karty vám jedou 2 měsice všechno volně a to i slovenské nebo české.Autorská práva to asi nikoho nezajímá tak my nic neříkej o gitalu kdyby do toho chtěli štourat tak by to asi jen tak neprošlo neee. :scared: |
![]() pit178 |
14.01.2009, 21:54.30 | |
RE: SKYLINKMarkíza a STV3 u Skylinku funguje jen prvních 20 dní. Poté karta jede dle regiónu CZ nebo SK.Doufám, že je Ti jasné, proč těch 20 dní fungují všechny programy z obou regiónů? |
![]() Zip |
14.01.2009, 22:18.28 | |
RE: SKYLINKhele kašlu na to mam na skylink prostě averzi podnikam dost dlouho a vim co se tu dělo když tu nebyla konkurence R^ |
![]() pit178 |
14.01.2009, 22:42.45 | |
RE: SKYLINKJá Ti neberu Tvůj názor. První CZ satelit jsem dělal koncem roku 1997, pár měsíců po vstupu služby na trh.Znám celou anabázi monopolního chování předchůdců Skylinku,točili mě do obrátek. Z Gitalu jsem byl nadšen, při jeho vstupu na trh. Ovšem jejich karty jsem začal prodávat až v době, kdy uvedli karty s neomezenou nabídkou, do té doby byl pro zákazníka Skylink výhodnější, nepodmiňoval funkčnost karty po třech letech 1000kč. V tomto směru nehledím na vydělaný groš, nýbrž na spokojenost zákazníka, on se totiž rád vrátí!! Sám Gital svým počínáním mě donutil přehodnotit mou nas.ranost vůči předchůdci Skylinku. Ve kšeftě totiž nesmíš myslet na sebe, musíš myslet na to co je výhodnější pro zákazníka. Důkladně sleduji oba providery a vyhodnocuji, kdo to jak dělá, Gital mě prostě většinově nepřesvědčil o výhodnosti své nabídky pro okruh mých zákazníků. Nicméně na skladě mám obě karty a také je poctivě nabízím každému zájemci o sat. Zbytek mého poohledu už znáš, v konkurenčním boji (cca 2,5 roku) je Skylink vždy vpředu a co oficiálně oznámí, to 100% platí a během velmi krátké funguje. Toť vsjo :-/ |
![]() Zip |
14.01.2009, 22:49.57 | |
RE: SKYLINK"je Skylink vždy vpředu a co oficiálně oznámí, to 100% platí a během velmi krátké funguje. Toť vsjo":laughing: vazne???uz je to par mesiacov od ich vyhlasenia,ze aj oni pripravuju zmenu regionov..napr. ale skutek utek |
![]() Blooddog |
14.01.2009, 23:14.29 | |
@BlooddogPřekrucuješ si tiskovou zprávou "Skylink uvádí česko-slovenskou kartu"!Když si to pořádně přečteš, zjistíš, že je to tak jak prohlásili a že přeregistraci teprve ohlásí po vyjasnění legislativních podmínek! :O :-/ |
![]() Zip |
14.01.2009, 23:31.48 | |
RE: SKYLINKn.j. ujasnenie legislativnych podmienok to da sakramentsky vela prace...za to nekonecne testy JOJ a Primy im uz nevadia :) |
![]() Blooddog |
14.01.2009, 23:44.12 | |
RE: SKYLINKKolik práce dá ujasnění legislativních podmínek nevím a dovolím si říct, že to nebudeš vědět ani Ty.Mě by spíše zajímalo, jak to vyřeší, protože právně, správně by to mělo být tak, že pokud chci SK región musím kartu přeregistrovat na SK adresu a opačně! To by mělo samozřejmě platit pro oba providery, nějaké jakože zahraniční cesty jsou do nebe volající! I když náš právní systém je dělán účelově, vždy se nějaká dírka najde. :-/ :lookaround: Rv Testy Jojek a Primy jsou zajímavé, ovšem asi dobře právně promyšlené, dokud to tedy samotné stanice nenapadnou, asi! :))) |
![]() Zip |