15.01.2009, 12:02.20 | |
2 TVTomu poslednímu moc nerozumím.Poraďte mi přístroj který bych mohl použít s kartou skylink a připojit na stávající parabolu společně s Technisatem.Dík |
![]() stařík |
15.01.2009, 12:04.27 | |
2 TVomlouvám se zvoral jsem to |
![]() stařík |
15.01.2009, 12:10.42 | |
RE: 2 TVda se bud to propojis koxialem nebo chinc tu druhou tv ale pujde ti tam naladit jenom program ktery je zrovna prepnuty,nebo na parabolu vymenit single lnb za twin lnb,mit 2 prijimace a 2 karty a je to vyreseno.je i moznost sdilet ofiko kartu na dvou prijimacich ale je nutna podpora prijimace,nebo card splitter ale to uz je slozitejsi i drazsi reseni.bob |
![]() bob85 |
15.01.2009, 15:56.26 | |
RE: 2 TVBobe,toto je na mě moc učené.Mám parabolu,inverto monoblok na Astru 19a 23.Kabel na Technisat.Myslel jsem dát na kabelrozbočovač a napojit další přístroj-zatím nevím jaký-a napojit druhou Tv.Málokdy by se tv používaly ve stejné době.Myslíš ,že by to fungovalo? A jaký přístroj by byl pro staší lidi dobrý.Dík za odpověď. |
![]() stařík |
15.01.2009, 16:05.53 | |
RE: 2 TVmuzes z toho prijimace pouzit vystup loop out a na ten napojit dalsi prijimac. pokud se to bude pouzivat v jedne chvili, tak pojede jen to pasmo a ta polarizace ktera pojede na tom prijimaci kde to mas zapojene. pokud se ten prvni pouzivat nebude, bude fungovat vse. to reseni co popisuje bob je o snimaci , v tomto pripade monobloku, s vystupem na dva kabely, ktery by se zapojil do dalsiho prijimace a oba by pracovali zcela nezavisle. |
![]() bublajs |
15.01.2009, 16:09.36 | |
RE: 2 TVDá se říci,že použít rozbočovač není vůbec vhodné.Škoda,že už máš monoblok s jedním výstupem.Chtělo by to monoblok s dvěma výstupy na TV a dva koaxiální kabely vést do každého přístroje zvlášť(to je monoblok TWAIN).Nebo koupit dva samostatné LNB Twain a k tomu příslušný držák,ale cenově to bude asi stejné. |
![]() hobza |
15.01.2009, 17:40.49 | |
RE: 2 TVPřátelé,toto je na mne moc složité amusel bych na to schánět odborníka,a to jsou další výdaje,řekl bych zbytečné.Proto asi zůstanu u toho co mám,druhou parabolu na barák nechci.Způsob mnou popsaný tedy asi fungovat nebude? Děkuji za vaše rady a odpovědi. |
![]() stařík |
15.01.2009, 19:01.46 | |
RE: 2 TVty ale zadnou dalsi parabolu nepotrebujes. budto si nechas co mas a od toho prijimace co mas natahnes dalsi koax z vyvodu LOOP OUT , kterej bude hnedle vedle nebo pod tim kterej mas tedka natazenej od stavajici anteny. nebo si misto toho monobloku co mas koupis monoblok twin(ma dva vyvody pro dva prijimace) a od nej natahnes kabel primo k dalsimu prijimaci. |
![]() bublajs |
15.01.2009, 19:15.31 | |
RE: 2 TVta kombinace s tim twin vypada takhle:http://satlex.de/en/2participants-type_conf_2p_1s.html pokud by si chtel teda to reseni s tim druhym prijimacem kterej bude funkcni kdyz ten prvni nepude http://satlex.de/en/1participant-type_conf_1p_1s.html tak proste od toho prvniho natahnes koax z vystupu LOOP out. kterej vypada stejne jako ten kam je pripojena antena tedka. snad takovou vec tvuj prijimac ma |
![]() bublajs |
16.01.2009, 14:03.01 | |
RE: 2 TVPánové díky vám všem za snahu vyřeším to pomocí odborníka .Dík. |
![]() stařík |