20.03.2009, 22:39.34 | |
vantage 8000 SChcem poprosit o radu dnes som zapojil vantage 8000S s kaonom 570cx cez koaxialny kabel vsetko slapalo ok .Hlavny primac bol vantage kaon snim spolupracoval v pohode natacal aj volne programy isli len mi nesla karta skylink zdielat v com je chyba a ci sa to vobec da ? 1 karta a dva primace a ak ano ako to zapojit. Este ray dik za radu netreba to nahodou zapojit cez RS 232 kabel? |
![]() marian |
20.03.2009, 23:04.44 | |
RE: vantage 8000 SNelze sdílet kartu na těchto strojích a fungovat ti to pořádně taky nebude!Musíš natáhnout další kabel od paraboly do druhého přijímače a viměnit LNB za Twin.Pořídit další kartu a pak vklidu sledovat. ;) |
![]() alda |
21.03.2009, 00:28.05 | |
marianco vy jste za lidi,já mám 8 ks karet všeho druhu/ofic . i neofic/4 moduly Diablo 2.3 2x,diablo 2.2 a Zeta CAM.mám čtyři přijímače HD/ včetně VANTAGE,OCTAGON,QBOX, FeGUSON/ na dvě paraboly s motorem,TWIN LNB,1 x diavolo LNB a mám zase problém umístit všude všechny karty tak,včetně čteček modulů,aby mě to makalo vše na 3 televize/plazma,LCD 2X/a všude vše a všechno chci mít a to hned,!!!!!!!!!jinak mi je z toho špatně. :laughing: :laughing: :laughing: ale já se tady neptám,ani radu nechci,já to mám vyřešeno,jen nechápu proč se někdo ptá kvůli jedné kartě,a nejlepší ještě,aby to šlo u souseda,nejen u něj, to je snad (nevhodné slovo)ovina./umím to,ale tyhle lidi nemám rád/šetřílci/ :laughing: :laughing: :laughing: to jsou blbý nápady,to je ten rozmach minulých let v hlavě všech.Když už investuje někdo do VANTAGE,tak může investovat klidně do dalších příslušenství potřebných k chodu bez problému,jinak ať se na to raz ,dva tři a kouká na FTA a max SD a jednu kartu, :))) :))) :))) :))) |
![]() hery |
21.03.2009, 01:06.12 | |
@herystrýcu nerozčiluj se a dej piviště a koukej R^ já to dělám taky a je klid, aspoň nepíšu mejly jako v pátek ráno :laughing: pobavil ses aspoň? :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() decmen |