| 09.04.2009, 11:49.13 | |
Ako na úpravu videozáznamu ?Cauko, chcel by som sa ta opytat v com upravujete zaznamenane video ? Nedavno som kupil usb dvbt prijimac a ked nahram video ma format mpg. Chcel by som vystrihnut reklamy a prekonvertovat do avi/xvidu no nepoznam vhodny a jednoduchy soft. Bezne pouzivam na taketo upravy virtual Dub, ale tento zaznam nechce otvorit. A este ma trapi ze pri prehravani cez BS player je obraz dobry, ale napr. vo vlc playeri je roztrhany na pasiky ked je rychlejsi pohyb. Co sa s tym da robit, aby to aj po konvertovani bolo OK ? dííky |
![]() Freedox |
| 09.04.2009, 13:14.47 | |
RE: Ako na úpravu videozáznamu ?Taký jednoduchý na všetko , ulead video studio 10,11,11.5,12 plus ,alebo aj to isté ako corel video studio , prox2. |
![]() oneeeee |
| 09.04.2009, 14:55.04 | |
Uprava videozaznamuKed to chces do avi(je to max blbost) tak by si mal poznat aj virtualdub mod-ten otvara aj mpeg,pripadne avidemux,ale urcite sa ti rozsrynchronizuje a/v.A vlc-bud mas nieco zle nastavene,alebo skus inu verziu.A pochybujem,ze stb ti nahrava do mpg(skôr ts,rec...).Na to mas project x,pvastrumento.A na strih cuttermaran,mpeg2schhnitt. |
![]() Kasr |
| 09.04.2009, 16:14.26 | |
@ Kasrmám AVerTV DVB-T Volar Black HD, USB2.0záznam ukladá do MPG. 45 minut zaznamu ma 1 GB a preto to chcem dať do ineho kodeku divx alebo xvid a avi format. Nemyslím že je to blbosť, bude to mať oveľa menej Mb. Nahral som reláciu Sedem z tv joj a chcem aj nabudúce a preto mi vadí veľkosť. Je tam statická kamera, tak by som mohol dať aj nízky bitrate. Keď stahujem z netu seriály tak pri rovnakej dĺžke majú cca 350 Mb. Tie programy čo píšeš poskúšam R^ |
![]() Freedox |
| 09.04.2009, 16:36.45 | |
Uprava videozaznamuCo ty v dnesnej dobe riesis niejakych 350 MB?Ja mam zatial uloznu plochu 1TB,idem dokupit este jeden terovy disk,tiez mam docasne ulozenych mnoho videi.A ked to chces archivovat,cena dvd media je zanedbatelna a nemusis kur...vit nahrate videa.Pre par niejakych megabajtov a par drobnych na media. |
![]() Kasr |
| 09.04.2009, 19:29.44 | |
Re: Uprava videozaznamuDobre na upravy je taky Pinnacle Studio, aktualni verze je 12. Pro konverzi do divx existovali prime encodery, napr. Dr. DivX. |
![]() armonk |