Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.06.2009, 16:32.28

proč DVB Viewer a ostatní ne

má někdo z uživatelů satelitních PC karet nějaký vysvětlení, proč HD nahrávka (s příponou .ts) pořízená softem DVB Viewer je bez problémů přehrávatelná ve všech možných playerech (konkrétně zkoušeno s Power DVD 8, dokonce i WMP 11 s nainstalovaným K-Lite packem) a nemají s ní nejmenší problémy... a stejná nahrávka pomocí ProgDVB nebo DVB Dreamu je pro ně nečitelná a musí se na to používat Media Player Classic a ještě v nastaveních měnit používaný kodeky? máte stejný zkušenosti?
uživatel
vortimond
07.06.2009, 17:28.36

RE: proč DVB Viewer a ostatní ne

hold nektere codeky jsou sv*ne choulostive, v DVB Dream se da nastavit co se ma do streamu ukladat neskousel si s tim laborovat. Ja nemam proc vzdy jsem pouzival MPC.
uživatel
chocholos
07.06.2009, 17:56.33

už to chodí. supeeer. vybral jsem nejdřív všechno a bez efektu. tak jsem zkusil jenom celej první sloupec, to znamená: Teletext, All audio pids a EPG.
díky moc.
uživatel
vortimond
07.06.2009, 18:17.07

Jj rado se stalo musel jsem napred marne vzpominat co jsem to vlasne udelal, me to nechtelo chodit zase na DM.
uživatel
chocholos
07.06.2009, 19:58.25

jsem rád, protože ten DVB Viewer (v placený verzi) je hroznej soft. dobře fungujou akorát starší verze, ty nový jsou něco šílenýho. skvělá je ta poslední free edice od technisatu, ale ta má zase omezení kolem editace PID dat a podobný věci.
uživatel
vortimond
08.06.2009, 19:25.11

OT: Neshodneme se v tom, ze DVBViewer je hrozny soft. Mam opacnou zkusenost, pouzivam aktualni verzi 4.1.1.1 a vse co fungovat ma tak i funguje, ba dokonce stabilne a spolehlive (@SS2HD). Jina vec jsou chybejici funkce, pofiderni organizace favorites apod. Byl jsem rozmazleny z technickych vychytavek a specialitek dnes jiz bohuzel nepodporovaneho ALTDVB2 a chvilku trvalo odvyknout. U DVBW potesi kvalitni EPG, planovac, timeshift, ip streamovani, obecna stabilita atd. Suma sumarum spokojenost.
uživatel
Wintermute