| 23.08.2009, 15:42.14 | |
pre koho ma upc sluzbu =upc direct= na svk?nie je mi celkom jasne koho chce upc direct oslovit na svk. stv1, markiza, joj, tv3, to je riadne mizerna ponuka programov. uz cele roky nie su schopny zaradit stv2, a o stv3, joj plus, ci aktualne doma zbytocne hovorit. neviem preco vobec stracaju cas a peniaze tak podpriemernou ponukou a kvalitou a nesustredia sa na nieco v com by boli lepsi. alebo ze by bolo medzi nami tolko fanusikov zonereality, tv deko, paprika a pod... :O |
![]() ludo |
| 23.08.2009, 17:46.59 | |
ludoMistře vytvoř něco lepšího a nabídni to. Kritizovat umí každý. Koukni kolik bratrů slováků v porovnání s maďarským trhem má UPC Direct. Myslíš, že se pro hrstku zoufalců bude plýtvat místem. Proto ty Papriky, Deka apod. |
![]() juzek |
| 23.08.2009, 23:11.48 | |
@juzekty kubo a preco si myslis ze na slovensku to nikto nema, asi preto ze tam nic neponukaju a preto sa ja pytam pre koho to na nasom trhu vlastne ponukaju...a okrem toho sa nepovazujem za tvojho brata :))) (to aby takym ako ty bolo treba vsetko vysvetlovat) a uz ani neodpisuj lebo nie som na zvasty v tejto rovine zvedavy. |
![]() ludo |
| 24.08.2009, 00:12.04 | |
Téma: pre koho ma upc sluzbu =upc direct= na svk?ludo ak sa zajtra dostanem k PC (nie ako niektori jedinci tu nevysedavam nonstop) tak sa vam pokusim v skratke napisat daco o UPC:-)a ak nie ste spokojny s ponukou atd, je moznost zvolit alternativneho poskytovatela (Skylink, Gital, DiGI) pripadne Satro atd |
![]() alfasex |
| 24.08.2009, 14:35.27 | |
Téma: pre koho ma upc sluzbu =upc direct= na svk?UPC Direct, pokial chce clovek odpovedat na vami polozene otazky, tak moze dvomi sposobmi, bude jednoducho alebo obsirnejsie, a nakolko jednoducho tu viaceri priatelia nevedia pochopit, tak skusim obsirnejsiepozicia 19.2E, v dnesnej dobe samozrejmost, no v dobach par rokov dozadu sa viedol ostry suboj medzi Astrou 19.2E a Eutelsat 13E, a kde tu sa objavil i nazov Intelsat:-D a v tom obdobi sa objavila na najlukrativnejsej pozicii /ktorou je i dnes ci sa to niekomu paci alebo nie/ platforma UPC. V tom case nikdo neveril ze UPC prezije, ved urcite pokusy boli a nedopadli uspesne. Cena za zaklad sa pohybovala niekde okolo 400korun, ci dost alebo malo, suvis to malo a MA i s poziciou 19.2E /predsa mohli vysielat aj niekde z xy pozicie/, no a v tom obdobi ani UPC ani SES Astra nevedela aky boom prinesie dvb-s. Nikto nemohol vediet ani v roku 2005-6 /doobjednaval sa dalsi TP/ ze channels budu rast akok huby po dazdi, a to nielen u nas ale v ramci EU celkovo. UPC si urobila konktrakt na urcite obdobie co sa tyka TP, SES Astra bola s nou spokojna, ved islo o staleho zakaznika, lenze postupne i SES si uvedomila ze 19.2 nemoze pokryvat vsetko v ramci EU, a preto prisla s prerozdelenim pozicii v eteri, a urcenim kde ktora pozicia bude zamerana. Lenze, platforma ktora logicky mala vysielat podla idei SES Astra na pozicii 23.5E, mala zazmluvnene TP na 19.2E. A ako UPC tak ani Astra nemali k tomu vyhrady, i ked obidve strany vedeli, ze priestor vyprsal... UPC postupne od svojho zaciatku aktualizovala svoju ponuku, treba pripomenut ze posobila v ramci 3 trhov CR SK HU, a ten najsilnejsi trh HU hral a hra prim. Toto sa prejavovalo i v ponuke, ale treba jasne povedat ze NIELEN hu trh mal vplyv co pribudne. Bola to i pozicia 19.2E, ktora nepatri k najlacnejsim. Kazdy obchodnik sa snazi ponukat to o co je zaujem, a az na Rybnickovske obdobie, STV isla skor dole vodou ako by zaznamenavala i rozmach. STV2 sa v sledovanosti pohybovala na urovni 0 az 4percenta, cize logicky krok bol, nemrhat peniazmi za TP na takyto kanal. Cas bezal, programov pribudalo. Treba taktiez podotknut, ze fy ktore ponukaju channels, vedia dat i lepsiu cenu, pokial zoberiete mozno i menej atraktivne programi, a tak sa stalo ze v ponuke su i channels, ktore cloveka neoslovia kazdy den. Vyhodit z ponuky a nahradit inym, porusite zmluvu = sankcie. |
![]() alfasex |
| 24.08.2009, 14:37.05 | |
Téma: pre koho ma upc sluzbu =upc direct= na svk?STV3 a jeho nezaradenie da sa povedat ze nebolo stastlivym rozhodnutim, no na druhej strane v tom obdobi bolo rozhodujuce ze je vysielanie tohoto programu i v HD, a to UPC ani cez akukolvek snahu nevedela zriesit, nakolko pre HD kanal nebol priestor, a zaradovat SD zo zameranim na sport pri tom pocte sport kanalov nebolo logicke. A taktiez, v kuloaroch sa vedelo ze po OH STV3 ma programovu skladbu ako vietor fuka, co sa presvedcujeme i dnes.Postupne pribudalo viac a viac programov, lenze kapacita a moznosti v ramci 19.2E vyprsali. Ono moze sa napisat, ze UPC mala zmenit poziciu uz davnejsie, ale, platia urcite dohody, a ak ich bezdovodne zrusite /a nedostatok kapacity nie je realnym dovodom na zruzenie zmluvy/ tak platite sankcie, a UPC nie je spolocnost, ktora by si svoje povinnosti neplnila. V tomto obdobi je uz zname stahovanie na novu poziciu, v ocakavani su abonenti i kritici UPC. Realne je treba povedat, ze s touto zmenou pre UPC ide v ruka v ruke vyzva poskytnut omnoho viac ako doteraz, nakolko s presunom prichadza o FTA 19.2E, co inak taktiez konkurencia vyuziva vo svojich reklmanych tahoch na zakaznika, skoda len ze ked rovnaku politiku robila i UPC tak schytala peknu kritiku. UPC je vela-krat pod palbou kritiky za kvalitu, za cenu, za programovu ponuku, mozno niektore reakcie su i opravnene, nikto nie je bez chyby, len by som poprosil, ak kritika tak objektivna... Zaverom, len tolko, neda sa vysielat na najlukrativnejsej pozicii, mat najvacsiu ponuku programov, najnizsiu cenu... mozno UPC mala urobit zmenu pozicie davnejsie, mozno...kazdy robi chyby a inak nie som zamestnancom spolocnosti UPC;) |
![]() alfasex |
| 24.08.2009, 15:06.35 | |
ludoKoukni trotlíku do mého příspěvku! Kde tam je, že to u vás nikdo nemá?Napsal jsem porovnání sk - maďarsko, kdyby nebylo česko-slovensko, kde jsou buď jedna či druhá jazyková stopa, tak se tam u vás nekoukáš na UPC direct, ale na feferony v hu! tuším a hledat to nebudu, na SK má UPC Direct 20 tis a v maďarsku 200 tisíc! Už chápeš! |
![]() juzek |