Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Kvalita Spor.pořadů

Včera jsem se dival na Canal+ na sestřihy z fotbalových lig a ten obraz no prostě Parada ne jako u nas na sport tv.stream z utkani Barcelona-Villareal mi připadal jako HD i když to bylo jenom v SD R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kvalita Spor.pořadů

Bohuzial operatori nechapu ze sport potrebuje dobry obraz a napr. prima coool, joj plus, tv doma, tv barandow a ine voloviny staci s bitrate 0.5M :) To ze zlepsienie obrazu vyzaduje viac TP a tym padom viac penazi za Skylink kartu alebo balik Multi, to zase nechapu uzivatelia. Takze obaja sa budu takto nechapat este par rokov a zatial pride novy operator, ktory to pochopi a vyfukne Skylinku jeho zakaznikov. Dovtedy ale musime cakat a udrziavat sa na zive a trenovat nasich hracov, aby sa potom bolo pri peknom obraze aj na co divat, na nasu ligu napr. je aj tento bitrate bohate postacujuci, ak nie priamo prehnany.

Billysk
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

MaTToS

Tak to zase sorry ale nemam satelit len na to aby som pozeral sport az tak zle na tom nejsom .. co sa kvality tyka tak eurosport HD mi plne postacuje a kvalita je vyborna ked vysielaju v native HD, ostatne stanice s 0,5mbit tak myslim ze skylink to chape dobre a ty ktory potrebuju sport 24/7 pozerat tak nech sa paci, ved su na trhu aj ine karty prip. sharingy na webe, co tym zatazujete skylink mate sportovy HD kanal ? mate dokumentarny a filmovy HD kanal ? mate ... tak co riesite ved uz teraz to skylink ledva taha, chudaci nevedia spustit po dvoch dnoch ani travel channel HD tak ako slubovali a nieto este nejaky sportovy kanal za extra money riesit

MaTToS
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra