Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Astra 19,2 EAST FTA HD

Mezzo Live HD (Digital +) on & FTA now Astra 1KR @ 19.2° East

Calle 13 Universal HD (Digital +) on & FTA now Astra 1KR @ 19.2° East

Disney Cinemagic España HD (Digital +) on & FTA now Astra 1KR @ 19.2° East

National Geographic Channel España HD (Digital +) on & FTA now Astra 1KR @ 19.2° East .Super obraz! R^

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 19,2 EAST FTA HD

Dobrý, jen bych doplnil DVB-S2, 8PSK

tondak
Registrace: 10/2010

NGC HD je fajn...aj bez lokalizacie
MEZZO HD je fajn..bravahd tv je oproti tomu slabota..
detsky kanal..disney channel hd sa hodi.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Tedy pánové, vy být ve škole, tak Vás učitel musí přesadit... Kde se ve Vás bere tolik neobjektivity??? Já jsem na ty Vaše FTA HD kanály koukal chvilku před 8 ráno a byl to děs! Tři programy v SD a jeden z nich (Disney) dokonce 14:9! (to být na nově, tak je nové vlákno)... V čem je jiné Mezzo od Bravy? :O V programové nabídce, nebo v kvalitě obrazu? Co jsem viděl já, tak určitě lepší nebylo... Vždyť ani není (stejně jako Penthouse) na transpondéru Skylinku! Tak buďte trochu objektivní a mějte pěkný den! ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

PetrT

to bude asi tym ze na to pozeras na nejakej starej šunke..co ma HD akurat v nazve..ten obraz je niekde uplne inde ako HD u skylinku. ked to nevidis tak ta lutujem.kup si poriadny resivr a poriadnu hd telku . papa

tulen

2tulen

Klídek, možná je to právě opačně, 52" X řada Sony, Kuro Pioneer a Vantage 8000S... Zase se pleteš... :(( ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

vsetci co nadavate na HD skylinku by ste si mali uvedomit, ze jednoducho asi tazko bude firma kupovat dalsi TP kvoli vacsej kvalite ked stale preraba na tom HD baliku...a odstranit niektore kanaly z TP aby sa zvysila kvalita tych co tam ostanu je tiez nerentabilne z hladiska atraktivity celeho baliku....musite si uvedomit ze CR+SR ma dohromady 15 milionov ludi...nie sme polsko

radolaco
Registrace: 2/2010

radolaco R^ buhužial maš pravdu

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi

co to ma spolocne s kvalitou?
pocet programov je druha vec

matho
Registrace: 2/2006

ano ..HD je u nas stale stratove...skylink je priekopnik,..to berieme ...
ale preco drbu tie mpeg4 kanaly na ten jediny HD TP...sag znizuju datovy tok tym hd staniciam...potom vlastne nepropaguju hd ale nejake liteHD...
ked chcu ist do mpeg4 u sd stanic tak ok..beriemm to..na 1 TP tam mozu nadrbat kludne tych 13 stanic v inej kvalite ako teraz 13 SD v mpeg2 to je shit ten obraz...

tulen

matho

čim viac programov na TP tym je samozrejme obrazova kvalita nižšia

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi

akorát nechápu jak se tu brečí jak je HD drahý, a analog snad není drahej, když jeden analogovej program zablokuje celej TP??? To mi nějak hlava nebere, nebo je SES Astra tak nenažranej vydřiduch. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

tet na to cumim co tady melete za kraviny ja zadny zazrak nevidim srovnaval sem to s HD PLUS. ;P

image
Registrace: 10/2008

Tim se moc nechlub a kraviny tu nikdo nemele.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

re :

No tak tak jsem přijel promočený z dopolední montáže u známého hereckého manželského páru a koukám,že nekonečná debata je opravdu plodná.Jinak Máro,někdy tvé názory nesdílím,ale podívej se na to z jiného pohledu:Ty i já máme satelity jako koníček k němuž máme ještě další zdroj příjmu,tzv. jistotu (penězovod) .Nemáme obchod na náměstí,ani v předměstí,jsme prostě garážové firmy (sic mám ve skladu momentálně tak tři kila) Oba dva si můžeme povídat o tom jak dáváme jenom Schwaiger,Vantage,Kathreiny,Fuby...Když budeme mít satelitky jako hlavní a jediný zdroj příjmu,nedej bože s tím obchodem na náměstí,tak budeme uvažovat úplně jinak,to mě věř a stejné je to u Skylinku,jen ve větším.Nevěř tomu,žd nás pár ortodoxních hifistů dělá někomu nějaká citelná čísla.Podívej,kam dospěli výrobci spotřebního zboží,prostě chcešli existovat,budeš dělat to co chce trh.Ještě jiný pohled:jaká je penetrace HD přístrojů?20%,myslím odvážné číslo,kolik lidí si z této skupiny MultiHD,HDplus,HBO HD?Alespoň 5%?Nesmysl,vidím to u sebe.Tak 8x Multi ,2x HD z deseti aktivací.Jestli je v ČR dvacet tisíc hádéčkových předplatných,tak je to moc.Rozjetí HD od Skylinku bylo ve své době,ale je i dnes více než odvážné a určitě je nejlepší dělat byznys jako CS Link.Jinak jsem si konečně pořídil do pracovny 26" LEDku od Philipsu,musím konstatovat,že mám super obraz na SD i HD,nic lepšího jsem zatím neviděl.Jestli nebude chyba u toho Paňasa,dle mu ukáže jen na demo smyčkách,blueray a opravdu 100% udělaném HD.Zapojoval jsem jich mraky,ale nenadchnul mě ani jeden.No nic,teď půjdu na motor.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

byl jsem zvedavi a kvalita fakt uzasna na zvukovej stope pres domaci kino jsem dal zvuk DOS v nabidce a perfektni poslech ,fakt BOMBA

fram
Registrace: 2/2007

Jako jediný zdroj příjmu bych to opravdu mít nechtěl, ale to neni v tomto treadu to nosné.
Na dění kolem TP 12109 nahlížím výhradně jen jako koncový uživatel, na nic jiného nemam ambice, takže konstatuji jen to, že když mi nabídnou technickou kvalitu ESP HD na úroveň, která byla pře rokem a půl, pak jim klidně budu platit dvě kila měsíčně za jeden program a vezmu to na celý rok. Já ty nahrávky mám doma na disku a klidně Ti pto pošlu.

Červenec 2009 a Tour de France - etapa na Mont Ventoux, to bylo tehdy HD jak si ho představuji. Z loňska ta mam nahranou etapu TDF na Tourmalet a to by se ještě jakžtaž sneslo. Ale to co tam provádí Skylink nyní, na to není žádná omluva, ani vysvětlení.

Dávej bacha u motoru ať nesletíš dolu na čumu. Já za chvíli končim jednu rozhlasovou šichtu ve vysílání a večer jdu ještě odbavit hokej. Zítra jdu pěšky na Kleť/letos chci dát 60 výstupů/výšlapů/, v poledne se kouknu na Wengen a pak jedu na dva dni na Šumavu. Čau do Jihlavy. ;)

On Air!

Saxon

Saxon

60 výstupů pěšky na Kleť za rok by byla moje smrt, já sem rád když dám 1 za 15 let :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Tak se tam zajdi podívat teď v neděli, budou tam oceňovat nejpilnější návštěvníky. Hommer od vás z Krumlova má za rok 2010 přes 360 výstupů.
Zatim se držim limitu, letos mám dva. ;)
Když pojedu na kole, tak to budu brát jako dva pěšáky.

On Air!

Saxon

tak som skuskol tie programy a je to fakt parada. to co ponuka skylink sa s tymto neda porovnavat :-/ hold ale co ine nam zostava.

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

mars - NG

teraz ide dokument :8)

matho

Nějak to nemůžu nalovit, jaká je ta demodulace DVB-S QPSK, DVB-S2 QPSK...?

opous
Registrace: 6/2009

Sorry, uz to vidim takze: 10936 V 22000 2/3 DVB-S2 8PSK

opous
Registrace: 6/2009

Tak já to nemohu najít,po zadání frekvence mi tam naběhnou sranice TEST 4 až 8 a nejde to,u jedné jen zvuk ale ty názvy vámi uvedených stanic nededí..

mirdah
Registrace: 3/2010

ešte je to FTA?

marek69
Registrace: 6/2010

uz off :(

matho