![]() |
|
Prima Zoom sledovanostJá se přiznám že mi stanice Prima Zoom vcelku zevšedněla a už ji nesleduji tak často jako po zahájení vysílání.Jak často Zoom sledujete vy ;)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
Sataknuda ja viem, ale zacina uhorkova sezona...... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostV polovině dokumentu navíc reklama, takže už nic, co by stálo za pozornost.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Téma: Prima Zoom sledovanostNeni co sledovat ,vsetko opakuju stale dokola. :( |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostposledne 4 dni je o moc zaujimavejsie vysielanie CT... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostcumim kazdej:-)) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
Na Primu Zoom se dívám rád a častoJe to dobrý počin soukromé televize, která bez dalších nákladů poskytne divákům trochu jiný pohled na svět, než vidí z oken "Ordinace" :ogre: nebo "Ulice" :scared: |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostReklama uprostřed dokumentu, to je pravda, ale je zadarmo! Které programy (i placené) neopakují? Horší je, že je reklama i u placených programů, které mnohdy nepřináší ani obsahovou kvalitu primy zoom. Dá se říci že se už okoukala, ale také se dá říci že zdvihla pomyslnou laťku příliš vysoko.Převážně koukám na zoom, něco čt2, nyní hodně na čt24 :) , v neděli v 8:10na primu. Ostatní programy klidně mohou zrušit. Ale to je můj názor, který má asi každý podle svého. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostŽe je něco zadarmo ještě nutně neznamená, že je to dobré. Osobně se radši na dokumenty o přírodě podívám na NG Wild HD, než na nějaké Zoom mazanině.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostPrima ZOOM je dle mě kýč a škoda místa pro nyní nezáživný program. To mnohem raděj kouknu na občasný dokument české televize v rozlišení HD a přinese mi to mnohem větší (obrazový) zážitek. Zoom je pak proti tomu nezáživná šeď. |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanost"Že je něco zadarmo ještě nutně neznamená, že je to dobré."Ale také neznamená že to je dokonce lepší. "Osobně se radši na dokumenty o přírodě podívám na NG Wild HD, než na nějaké Zoom mazanině." Já na ně také koukal, než začala vysílat Zoom. To samé se dá říci o čt2HD, která je podstatně kvalitou obrazu dobrá, ale beru to spíš jako provokaci.. |
člověk
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostČT2 není dokumentární kanál. A jako provokace se dá brát spíš to, že někdo z HD stanice skočí do SD a ještě si to vychvaluje.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostPochvaluji si to, protože mi to něco obsahově přinese víc než tebou vedené placené programy.Nepřeháním, když uvedu že si nyní pouštím sat pouze na program JOJ. To můj děda zase nedá dopustit na Šlágr. |
člověk
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostSuhlas, po prepnuti z niektoreho HD doku na Zoom je ten prechod dost silny...tiez malo sledujem Zoom. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostNevím o žádném pořadu, který by Prima Zoom měla exkluzivně. Ale je jasné, že pokud nemáš (nebo nechceš mít) peníze na placené stanice, tak ti ani nic jiného, než SD mazanice, nezbývá.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostPřeci nebudu vyhazovat peníze jenom pro HD reklamy. |
člověk
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostZoom nesleduji vůbec RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Zoom je PrímaJá mám SK Kombi a všechny výše uvedené prg sleduji už několik let. Úroveň placeného SpektraHD a v poslední době bohužel i History(HD) je mizerná. Kvalitou obsahu ZOOM jistě předčí Viasaty. NatGeoHD + ViasatHD jsou pro mě ideální. Trvám na tom, že se Primě tenhle projekt velmi povedl, protože dostal do běžného povědomí diváka programově jinou TV R^ R^ R^ |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
Tak sikoukneme demisi ne, bude to na ct24 ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostTá demisia bude vysielaná v HD, veď pre niektorých to budeHodne Dobrý :laughing: |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostZlatá BBC, bude chybět holka zlatá... historie,sport, vaření, hudba, Springwatch, The Sky At Night... a FTA. :-/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
Minestrapřesně,radši zoom,než reklamy v HD ! R^Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanost...tie platené dokumentárne kanály v HD otrasnee často prerušované upútavkami stoja za kopanec do ...!!! To HD udáva skôr vysokú hustotu prerušenia programu ako vysoké rozlíšenie!Prima ZOOM prerušuje dokument v približne polovici a to na cca 5 minút - to sa dá prežiť - komerčná televízia skrátka reklamu predávať musí a pokiaľ sa to nedostane na otrasnú doslova reklamnú buzeráciu typu Novy/Markízy, tak je to O.K.! ...a že nie je taká obrazová kvalita ako HD? Časom určite bude a obrazová kvalita u dokumentov nie je všetko - dôležitý je obsah a úroveň dabingu - apropo zábery napr. z WWI v HD asi moc nebudú... ...alebo Betamax/VHS dobové zábery HD technológia tiež už nevylepší. ...a dokonca ani plazma!!! :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
koukám,žeuž bleješ i v tomto vlákně :laughing: :O :))) :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 382 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostHD programy ještě neznamenají kvalitní program. Nemá cenu cucet na hd jen kvůli obrazu když pořad je totální blbost. Se raci kouknu Sd. A myslím že prima zoom strčí do kapsy hravě animal planet hd. A i některé další dokumentární placené tv. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Prima Zoom sledovanostPrima Zoom Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |