![]() |
|
karta prima po 40 dnechPřed nedávnem jsem tu dal dotaz na zkušenosti s převodem karty skylink ICE na kartu Prima. Po 40 dnech urgencí a dotazech kde je problém, jsem se dozvěděl od Primy že oni jsou jen zprostředkovatel a bohužel není to poprvé co skylink na výzvu převodu karty ani po urgencích jednoduše nereaguje.Díval jsem se zda pán co s tím za mnou došel, platí poplatky čt a má vše v pořádku. Má a vypadá to tak, že tuto možnost skylink nabízí jen papírově a skutek utek. Jestli to bere jako trest za to že nezaplatili serpo a donutit je tak k zaplacení? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechPodle mě je blbost převést kartu na jen na primu-byť bez poplatku.Pokud nechceš platit serv.poplatek tak přejdi na DVB-T,jinak 33,-kč/měsíc není žádná velká suma. |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechJak jsem již psal, jen pomáhám jinému kartu zprovoznit. DVB-T samozřejmě má, ale je v místě kde mux3 zlobí."33,-kč/měsíc není žádná velká suma" I obrovská suma se skládá z malých částek. Jinak řečeno, v tomto případě je a bude i 1kč. nepřekonatelná bariéra. Takovýmto okem se na to dívá i JG. |
člověk
![]() |
|
pro člověkaPokud Skylink převod karty odmítne, jistě k tomu má důvod a tento důvod Primě sdělí. Pošlete mi, prosím, přes redakci číslo karty. Důvod odmítnutí převodu zjistím. J. Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
cloveksam velky sef se ti ozval. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
To je třeba J.G.POCHVÁLIT,ale že mi nejdou na 1,5 roku starém Sharpu 40LE632E prima Hd,nova Hd a čt sportHD to teda nééééé, s výměnou 6 modulů a s dvěma servisy,to jste v šitliku pohnojili. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranto si domluv u toho,kdo ti to prodal,máš to v záruce a nechodí,tak šup na reklamaci,ať se smekaj u Sharpu,99,9999% uživatelům to na různých přijímačích chodí naprosto korektně,tak je jasno,kde je chyba,měl jsi prostě smůlu,jako dalších několik jedinců na koupi přijímače,to se stane R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechKdyž už JG nabídl přímou pomoc, tak doufám že ji člověk využije a pak nám sdělí, co se dozvěděl.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
jglisnikDěkuji Vám za odpověď a snahu tento případ vyřešit, alespoň jak to vyzní z Vaší odpovědi.Jenomže tím bych vystoupil z jakési anonymity, protože lidem kteří nemají svůj email to píši na email svůj. I tomuto pánovi jsem pomohl několikrát a již vlastní dvě převedené karty KW na kartu čt a kartu prima. KW má končit a tak chtěl to řešit kartou ICE, ale tu se to zadrhlo a dle vyjádření Primy rozhodně to není ojedinělý případ. Chtěl jsem mu pomoci i nyní, ale musíte uznat že abych kvůli tomu Vám dal pro nic zanic kontakt (třeba přes redakci) mi nestojí za to a to tím spíš když dnes se za upřímnost trestá. Prostě má pán v tomto případě smůlu. Člověk. |
člověk
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechČlověče ty se stydis za svoje názory. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
člověkHezky se vykrucuješ, aby se nepřišlo na to, že sis celou kauzu možná vymyslel. Vždyť už tu minimálně dlouhý týden nic pořádného o Skylinku nebylo, že?To je tak těžké si na nějakém portálu založit e-mailovou adresu "clovek@..." a z té provést komunikaci tak jak p.Glisník navrhuje? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerTo si děláš srandu? Tvůj návrh nic neřeší."že sis celou kauzu možná vymyslel" Nic ti nebrání zavolat do Primy, chtít osobu co má na starosti prima karty a vše si ověřit. |
člověk
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnech@joscer, njn co bys chtěl po "full hd" Člověkovi. Místo aby využil situace, že se mu na bebínko podívá sám pán král, tak začne něco nesrozumitelného žvatlat. Ono to zase nic tak těžkého není, stačí vlákno nazvat třeba "Skylink krade" a úspěch je téměř zajištěn. Ale nechci zase někomu tak moc napovídat ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
T535Nějak stále nemůžeš překousnout moji námitku na tvoji tehdejší "radu" že je lepší kupovat TV HD ready, než TV s rozlišením 1080p, protože vyšší rozlišení je zbytečné, co jsi tenkrát tvrdil. Pochopitelně s tím se souhlasit nedalo a stále nedá, tak se s tím smiř. |
člověk
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnechAkorát sis to trochu otočil, protože já mluvil o přijímači satelitním a ne televizním :laughing: Ale to nevadí, na pravděpodobnost tvého oženění by to nemělo mít vliv. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pro člověkaDobrý den,za těchto okolností moc nedovedu pomoci. Důvodem odmítnutí konverze karty do režimu ČT nebo Prima bývá skutečnost, že na dané kartě je uhrazen Servisní poplatek nebo na ní běží placená služba. Pokud bychom deaktivovali programy v souladu se žádostí o konverzi, zákazníka bychom poškodili. Stává se, že zákazníci mají dvě karty a chtějí konvertovat kartu bez placené služby, ovšem omylem uvedou číslo karty, na které mají a nadále chtějí mít plnou nabídku. Proto toto opatření na naší straně. V jednom jediném případě jsme na základě vyslovené žádosti zákazníka do režimu karty ČT převedli kartu, na které měl Servisní poplatek uhrazen. Byl to atypický požadavek a je možné, že podobný atypický požadavek má Váš známý. Zkuste si na našem webu ověřit služby na předmětné kartě. Tak zjistíte, zda se nejednalo o podobný případ. To by vysvětlovalo, proč byla konverze zamítnuta. Jiný způsob, jak Vám pomoci, mě nenapadá. Mějte se pěkně Jaromír Glisník |
jglisnik
![]() |
|
člověkTen blábol co jsi vypotil v 7.42 ráno myslíš opravdu vážně? Nejdřív tu založíš vlákno ve kterém si kvůli tomu stěžuješ na všechno možné a když máš možnost ten problém vyřešit tak se namísto toho vymluvíš na nějakou trapnou anonymitu? Vážně kašpar, jinak se to nazvat nedá. RvCryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnech@jglisnik, díky za info. Jen nechápu proč takováto žádost o konverzi vůbec je považována za atypickou. Jestli někdo požádá o konverzi karty na které má ještě 10let předplacený balík komplet, tak ho sice možná poškodíte, ale na vlasní žádost. Možná trpí sebepoškozováním a vlastně mu tím ještě pomůžete.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Pro Tomika535V takovýchto případech se skoro vždy jedná o omyl (záměnu čísla karty nebo nepochopení toho, co konverze znamená), jak jsem popsal. Nepřevedením karty, na které je uhrazen Servisní poplatek nebo placená televize do režimu ČT nebo Prima, zcela jistě nikoho nepoškodíme. Proto dáváme přednost tomuto řešení. Není v našem zájmu zákazníka poškodit, ačkoli si to "zavinil sám". Stejně by volal a každý hovor stojí peníze.Pěkný večer Jaromír Glisník |
jglisnik
![]() |
|
jglisnikDobrý večer,placená služba na kartě ICE není a při kontrole karty na Vašem webu se ukazuje hláska "Vypnuta z dôvodu nezaplatenia servisného poplatku " Takže i když Vámi uvedená příčina je jedena z možných příčin, v tomto případě ji můžeme vyloučit. Záměna čísel karty je reálná možnost, ale několikrát jsem kartu kterou mám v ruce kontroloval. Druhá karta KW čt údajně funguje. člověk. |
člověk
![]() |
|
člověkzalož si fiktivní email a můžeš to řešit anonymně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: karta prima po 40 dnech@jglisnik, s tou záměnou čísla jsem to čekal(neměl jsem už čas to dopisovat), ta se dá ale vyloučit jednoduchou kontrolou, zda žádající je/není majitelem karty.Pokud vím tak se o tuto konverzi žádá pouze písemně, tak jestli ten formulář za něho vyplní, odešle a podepíše cvičená opice, protože majitel byl zrovna ve stavu nepříčetnosti (a navíc budou iniciály souhlasit), tak mu nejspíš není pomoci a nepředpokládám, že by se v budoucnu tento stav změnil a šlo by na něm tedy ještě něco vydělat.. Nechtěl jsem narovinu napsat, že pokud někdo něco nepochopil (a ani se nesnažil někoho požádat předem o vysvětlení a přesto tento krok mohl učinit), tak buď mu odebrat volební právo nebo mu to just pořádně osladit. No ale z vašeho pohledu to chápu.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pierrepetrTa možnost už tu byla uvedena a pro mě to nic neřeší.Budu dál pátrat po tom co je skutečnou příčinou nefunkčnosti karty i když to už stálo pěkný peníze a ještě bude stát. O výsledcích pátrání budu tady informovat a to ať jsou jakýkoliv. |
člověk
![]() |
|
pierNa co proboha fiktivní e-mail? Přes svůj pravý e-mail též, stejně jako on, spravuji karty a vyřizuji veškeré problémy s nimi spojené x lidem kteří internet prostě nemají, samozřejmě včetně jejich správných a platných údajů a nikdy by mě tudíž ani nenapadlo hrát v takových případech takovou anonymní trapnou komedii co tu předvádí člověk. Tudíž si za ty vyhozené peníze, co píše může jedině on sám ale jedině tak vlastní hloupostí. :)))Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
bidloTaky nemám problém vyřídit se Skylinkem záležitosti ohledně karet přes svůj nefalšovaný email a to nejen pro sebe, ale i pro lidi, kteří nemají přístup na net anebo i mají, ale třeba nevědí co vlastně by měli zařídit. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 938 |
![]() |
|
BIDLOJemu jde asi o to, aby se někde neprovalilo spojení mezi jeho pravou identitou (podle e-mailu) a zde používaným nickem.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |