![]() |
|
Vôľa motoraProsím o radu. Namontoval som starší nepoužívaný moror SG 2100A. Motor má vôľu vo vertikálnom smere. Aj keď nastavím príslušný sklon paraboly (nohy motoru)tá má dosť veľkú vôľu, čo sa prejavuje pri zatlačení na spodný okraj paraboly a samozrejme pri vetre značným poklesom kvality signálu. Dá sa to nejako odstrániť? Ďakujem. |
real
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Vôľa motoraVelmi laický postup - povol uchycení kovové nohy, je tam šrob na imbus, tak ten potom dotáhni. U mně ani to nepomohlo, tak jsem to uchycení přelepil pevnou páskou a přes to nasadil "nohu". Potom udělal díru na šrob s imbusem. Ted se ani nehne. Když už to budeš mít dole, přidej trochu vazeliny, kdo maže-ten jede.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 165 |
![]() |
|
RE: Vôľa motoraTen imbus mám dotiahnutý na maximum aj pomocou páky. Kolieska som tiež pre istotu ešte namazal, tak že mi ostáva vyskúšať tú pásku s novým imbusom. Ďakujem. |
real
![]() |
|
RE:realJestli je noha odlitek,tak žádný šroub ji nedotáhne.Je to dural nebo něco takového,opatrně.Provedl jsem to jak píše tukan a je to super.Ať se zadaří. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: Vôľa motoraĎakujem za rady. Verím, že keď to pomohlo vám, pomôže to aj mne. |
real
![]() |
|
RE: Vôľa motoramám to taky takto "opravené" použil jsem teflonovou bílou vodoinstalační páskuzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Praktické skúsenosti bez nadsádzkyRád prijmem informácie o praktických skúsenostiach s meračmi satelitného signáluOctagon SF 418 a Schwaiger SF 9000 Tx. |
olav
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: Vôľa motora...nejedná se o měřáky, ale o vyhledávače. V dnešní době androidů a všelijakých aplikací vyhozené peníze. Pokud chceš něco solidního, tak třeba použitý satlook micro atd.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
![]() |