Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

seznam.TV nehraje

je mi líto ale TV seznam mi nehraje a přitom nemám žádný linuxový přijímač, jen ferguson ariva TT

Ferguson TT HD PVR 500GB, (Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28,2E , 23,5E , 13E , UE40H5570SS Full HD Smart TV
uživatel
bbitom
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 539
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 147
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

ak by si mal linux tak bi ti hrala samozrejme na karte cz region

Dreambox 7080 DVB-S2X MS/TBS 5925/GIBERTINI 150
uživatel
pele1
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 4 303
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bbitom

Česká nebo Slovenská karta?

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 604
Odpověď v diskusním vlákně
 

seznam.TV nehraje

Možná ICE karta v režimu CW
uživatel
Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 169
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

....hraje

VU+ZERO,Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
uživatel
kos
Registrace: 12/2005
Příspěvků: 950
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bbitom

https://www.skylink.cz/centrum-podpory
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bretah

tam tak poradia :))) keď má necertifikovaný box

Dreambox 7080 DVB-S2X MS/TBS 5925/GIBERTINI 150
uživatel
pele1
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 4 303
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

To je věc druhá, tam jeho chechtáky končí, tak ať se starají.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

Co taky čekat od Skylinku

Nejdříve Skylink hlásal kupte si HD přijímač, budete sledovat HD programy. Nyní budou hlásat starý vyhoďte,, kupte si nový, jestli chcete dál sledovat naše oblíbené programy. Lumpové :fuming:

Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53,, 59),
uživatel
kvasnak
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 3 894
Odpověď v diskusním vlákně
 

seznam.TV nehraje (# 848)

Přátelé,hezký večer.
Sleduji mux 3 K59 z Kojálu (K59) a vše OK na "plný kotel".Sledoval jsem i zahájení v 7,00hod.Naco SAT? J.Z.

Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.
uživatel
zavřel
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 125
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Ano, pozemní mazanice do každé 4K televize ;) :)))

HD BOX 9200, Showbox Vitamin PRO E2, Skylink komplet, Panasonic 42PX80, parabola E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 4 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Preto je na 4K u nás priskoro :)))

Pár kramov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
uživatel
THXKO
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 2 647
Galerie: THXKO
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Mě funguje jen na klasickou anténu mux 3 u mě je to 25 kanál.Na skylinku ne mám sat.přijímač Ariva 202 E HD.Co jsem vyrozuměl je to zpravodajská stanice a ta by měla jít nekodovaně přes satelit nebo se mýlím !!!
uživatel
pinokio
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 136
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Ano mýlíš se.
uživatel
BOBSEN
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 1 338
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pinokio

Mám doma ten samý přijímač a byl jsem nucen vložit ICE kartu do modulu Ideto do šachty a pak Seznam.cz v Arivě šlape.

Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53,, 59),
uživatel
kvasnak
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 3 894
Odpověď v diskusním vlákně
 

seznam Hraje

seznam hraje 12070 H 27500 teď jsem to zkousel a dívám se
uživatel
josef1
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 92
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drobeček

jojo, v DVB-T je to nekoksovatelný

Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
uživatel
fpsfps
Registrace: 12/2008
Příspěvků: 1 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

na této stránce je úplně dole "Jak naladit"
https://www.seznam.cz/jaknaladit/

Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
uživatel
fpsfps
Registrace: 12/2008
Příspěvků: 1 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drobeček

oprava, překlepu

jojo, v DVB-T je to nekoukatelný

Dreambox DM 7020 HD v2 1xDVB-S2 1xDVB-T2 HDD 2,5" WD 320GB relé Spaun SUR 211 F 1x parabola 80cm multifeed LNB Inverto Black Ultra Diseqc přepínač 1/4 28,2°E+23,5°E+19,2°E+13,0°E 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
uživatel
fpsfps
Registrace: 12/2008
Příspěvků: 1 485
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

kvalita obrazu je otřesná u HD i u DVB-T
uživatel
jona
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 489
Odpověď v diskusním vlákně
 

seznam.cz hraje

seznam.cz hraje na skylinku 12070 H 27500
uživatel
josef1
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 92
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Zkrátka a dobře, v uni čtečkách, které nejdou jednoduše přepnout - nakonfigurovat na caid 0624 Irdeto, Seznam.cz nepojede - případ Ariv ;) :)))

HD BOX 9200, Showbox Vitamin PRO E2, Skylink komplet, Panasonic 42PX80, parabola E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 4 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jona

Koukám na to na Digi na 80tce úhlopříčce a vdím, že momentálně si nemá smysl pořizovat větší. Snad za pár let nám operátoři budou snad poskytovat kvalitní obraz a pak bude mít smysl si pořídit větší zobrazovač. Momentálně nemá smysl jít do větší úhlopříčky.

Skylink + Digi (HD Box 9105+), Skylink (Ariva 202 E HD), DVB-T: Praha ( kanál 37, 41, 42, 46, 47, 51, 53,, 59),
uživatel
kvasnak
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 3 894
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Mně Seznam.cz HD taky nejede, včera to ještě fungovalo. Irdeto 0624 v Oscamu.

tvheadend (0624@000000/0000/335B/60:D500EC91C14D57BAF62709EA47AD7768): not found (73 ms) by skylink
uživatel
LubosD
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 304
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

VITAMIN HD5000,lze na něm nakonfigurovat caid 0624 Irdeto?
uživatel
son
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 186
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Pravděpodobně ano ;) :)))

HD BOX 9200, Showbox Vitamin PRO E2, Skylink komplet, Panasonic 42PX80, parabola E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 4 781
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 147
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra