Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

seznam.TV nehraje

je mi líto ale TV seznam mi nehraje a přitom nemám žádný linuxový přijímač, jen ferguson ariva TT

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28,2E , 23,5E , 13E , UE40H5570SS Full HD Smart TV PVR SSD 120GB
uživatel
bbitom
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 630
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 162
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Děkuji za odpověd prosím ještě nebot se bude asi vypínat CAID 0D96 jak píšete , nebo nový kanály budou dávat už na nový systém nebo se pletu ? Budoucnost tento modul už asi nemá , proto se ptám jaký svižný modul místo toho koupit na televizor ted mají panasonik se satelitem jsou to důchodci nic nenahrávají jen koukají děkuji co tenhle a jaký jsou rozdíli v nich kromě ceny . https://www.tsbohemia.cz/smit-ca-modul-irdeto-ci_d162019.html?utm_source=google&utm_medium=srovnavac&gclid=Cj0KCQiA-ebSBRC8ARIsAGuxJIp5eQVb2NlcDHU495h3z5BnMNBQewlaL2WkFzIUtKVVy1wJBAKu-_oaAjcDEALw_wcB
uživatel
amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 218
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

s koupeným modulem smith dual decrypt je seznam rozjel ale i tak je to tlak na spotřebitele aby pořád a pořád něco kupoval a vyhazoval

(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28,2E , 23,5E , 13E , UE40H5570SS Full HD Smart TV PVR SSD 120GB
uživatel
bbitom
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 630
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

To má holt asi někdo smůlu. Já koupil kdysi dávno Golden Media, karta fungovala v UNI, nedávno jsem dokoupil modul TechniSat a karta funguje zase dál.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 054
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

TV seznam mi jde jak terestricky, tak ze Skylinku.
uživatel
kecal11
Registrace: 6/2016
Příspěvků: 219
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

já mám v TV Smit CA+ a funguje
uživatel
honegero
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 234
Odpověď v diskusním vlákně
 

Seznam Tv

Stanice Seznam.cz TV mi jde v kabelovce UPC /poz. 23/, celkem v dobré kvalitě.
uživatel
Kordd
Registrace: 5/2010
Příspěvků: 193
Odpověď v diskusním vlákně
 

bbitom

nie je pravda že "aby pořád něco kupoval".
Za 10 rokov modul Irdeto za 27EUR nie je "pořád"
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 380
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Tomik535

Přesně, rodiče si pořizovali satelit před cca 8 roky, už koupili HD Topfield 7700 za cca 5tis. a taky tam mají modul s Cryptoworks, dosud vše funguje a nyní tedy budou muset časem koupit jiný modul. :((
uživatel
vlah
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 94
Odpověď v diskusním vlákně
 

amater3389

jestli je to Mascom modul s verzi sw 1.19 nebo 1.20, tak program Seznam.cz HD nepujde. Pokud je to uz cam modul se sw 1.23, tak se da v menu prepnout na rezim i Irdeto. Pak by mel tento program jit s TV Panasonic. Zkusil jsem to na TV Samsung a jde to. Otázkou je jak dlouho vzhledem k pripravovanym technickym zmenam. Tyto moduly nejsou všechny stejny a nemusi jit v kazde TV korektne v rezimu Irdeto. S TV Panasonic by nemusel byt problém. Zalezi na kusu. Samozrejme koupi nového modulu Irdeto rozhodne nic nezkazíš.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 040
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

z sw 1.23 přepnut v menu na Irdeto jde v Arivě 200 bez problemu
uživatel
miku
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 1 051
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Mám modul Mascom, ale neaktualizovaný a na Astře 19,2 E už nejde aktualizovat, je nějaká cesta jak přejít na sw 1.23?
uživatel
Dave C
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Jeden čas to šlo přehrát za bakšiš už nevím kde. Mohu zjistit.
uživatel
HiFiOK
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 489
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Pokud by to šlo, tak bych byl moc rád, díky!
uživatel
Dave C
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

už jsem to zjistil. Přímo v Mascomu v Praze za 300 Kč. Alespoň loni to šlo. Tak je třeba tam zítra zavolat nebo napsat.
uživatel
HiFiOK
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 489
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Moc díky! Zkusím to
uživatel
Dave C
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

A to se vám vyplatí, když nový s dvouletou zárukou stojí 7?
uživatel
Milusbre
Registrace: 2/2014
Příspěvků: 13
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Tady nejde ani tak o cenu za nainstalovani nového sw, ale o to, zda to pojede nadále i po pripadnych změnách zabezpeceni v rezimu Irdeto. A navíc po prehrani nového sw uz nemusi jit tento modul se stavajici sestavou. Tenhle modul od Mascom nechodil všude dobře, zejména po změnách parametru na TP Skylinku. Zalezelo na kusu. Jeden sel dobře druhy kus uz nikoliv. Predpokladam ale, ze tam kde jde se současnou sestavou by mel jit nadále i po prepnuti na rezim Irdeto. Bude to ale nejspis zalezitost kratkodoba pokud se chysta prechod na vyssi zabezpeceni během par mesicu a tento typ modulu si s tim asi neporadi. Uvidíme, cas ukaze zda poleti do kose nebo ne.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 040
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Kde by mohl byt ještě uzitecny by mohla byt pozice Thor UPC Freesat, ale nemam to overene zda to jde s timto modulem v prijimacich nebo TV dobře jak v rezimu CRW, tak Irdeto.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 040
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Možná by bylo na čase, kdyby Skylink jasně zveřejnil postup jak to bude OD96 a zvýšením zabezpečení 0624, bylo by to fér vůči zákazníkům, kteří využívají staré moduly, uni a OSCAM atd.., jsou to vlastně ti, kterí jsou u Skylinku už dlouho!
uživatel
Dave C
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

Kvašňák

A ty nesedujes filmy na netu a nebo třeba na BR, že píšeš takovou blbinu o tom, že nemá smysl kupovat větší TV než 32"? Nehledě na to, že i na satu je spousty kvalitních HD s opravdu kvalitním obrazem. Prostě cos napsal je nesmysl.

HD BOX FS 9105+ (E2-PKT Hyperion 4.5) , parabola Maximum E85 Fe Multifocus (28,2°E; 23,5°E; 19,2°E; 13,0°E)
uživatel
wladys
Registrace: 2/2009
Příspěvků: 3 348
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dave C

Souhlas, nějaký oficiální termín by už byl vhodný, ovšem zatím to vypadá na postupné změny podle přidávání stanic nebo změn frekvencí a vyjádření Skylinku ve stylu dlouhodobě doporučujeme ready přijímač nebo modul.
uživatel
vlah
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 94
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Dave C@ To má být vtip? Proč by měl Skylink s někým komunikovat na téma černoty, což je UNI a sdílení už tuplem? To ať si takoví povedení zákazníci vyřídí s tím, kdo je do toho uvrtal. A co se týká starých modulů, tak kolik z nich je ještě v záruce? Ani jeden, takže to je taky bezpředmětný řešit.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 054
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Odmítám, že ti by kteří používají třeba např. Oscam by všichni byli nějací podvodníci, využívají linuxové stroje, protože preferují kvalitní obraz, komfortní nahrávání atd..
uživatel
Dave C
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 65
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: seznam.TV nehraje

Linuxový stroj má obvykle CI slot, takže není problém do něho dát CA modul a užívat si tebou popisovaný komfort. Oscam je úplně o něčem jiným a jenom naivka může čekat, že se mu Skylink bude zpovídat v tomto směru ;)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 054
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PoldaS

CA modul a komfortní nahrávání ... na ty jsi přišel jak?

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
uživatel
SirMax
Registrace: 1/2014
Příspěvků: 802
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 162
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra