Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Amiko HD 8150 + Skylink Irdeto FW

Našel jsem již uzavřenou diskuzi ohledně firmware na zprovoznění ICE karet v režimu Irdeto ( nefunkční Prima Krimi, Šlágr 2, Seznam.cz). Ta ale nebyla dokončena nějakým rozumným řešením. Jen odkazem na dodavatele. To jsem sice zkusil i já, ale "prý" nemá. Je tento firmware mezi vámi a můžete ho poskytnout ? Třeba mailem. Nechce se mi vyhazovat reciever, co je ještě v záruce a na reklamaci to dle dodavatele není.
uživatel
FRUFRU1
Registrace: 1/2019
Příspěvků: 2
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jjery

Tiež si to myslím a aj som to tu pred pár mesiacmi písal, že to neni zverejnené zámerne.
uživatel
Rasto1978
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 869
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto1978

V 2.4.44 náhodně po OK nebo Info v EPG restart.
uživatel
RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 279
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RAFI007

továrko před i po
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 207
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

Mýlíš se, u 8150,8260.. nepomůže ani sw přes RS 232. Dej si v EPG např na ČT24HD denní seznam programů a na několika programech zmáčkni Info nebo OK a místo informace o programu máš restart. Dělá to i poslední vydaný sw na sat-supportu. Netýká se to Amiko 8265.
uživatel
RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 279
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD 8150 + Skylink Irdeto FW

Tato složka od krteczka, když ji otevřu, https://www.uloz.to/tam/_z2Cwp82wA0Bj je prázdná.
uživatel
milanh
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

Na peníze nemyslím,jen jsem napsal svůj názor.A na svůj život si nestěžuji,i když se už chýlí ke konci,jsem s ním spokojený :)))
uživatel
jjery
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 578
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milanh

No ti, ktery si na tem delaji biznis, uz se o to postarali, aby to zmazli, aktivuj jsi SZ a poslu ti link
uživatel
krteczek
Registrace: 8/2013
Příspěvků: 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RAFI007

Jak které rádio,Na Mácháči to 8150 dělá a ty ostatní né,asi od serie
miniSE.mikro SE,Impulze to nedělají.8150 je hodně stará
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 207
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jjery

Jen,že si to opakoval po 14 dnech
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 207
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

Možná mám sklerozu,ale nevím o co šlo :-/
uživatel
jjery
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 578
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD 8150 + Skylink Irdeto FW

Zdravím všetkých,
mám tiež dve 8150ky a bol by som rád, ak by mi pomohol niekto(je mi jedno
za čo),len nech mi poslúžia naďalej.
môžem poprosiť ,krteczek ? R^
uživatel
pego097
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 322
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pego097

a co s nimi chces?Aktivuj si soukromne zpravy
uživatel
krteczek
Registrace: 8/2013
Příspěvků: 101
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krteczek

Nech to nemusím vyhodiť,natiahnem tam nový soft a budem mať pokoj s mamou.nebude mi píliť uši. :)))
uživatel
pego097
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 322
Odpověď v diskusním vlákně
 

Irdeto Amiko

Tak som to našiel dal som do AMIKO Imuplse a frci to super :)

AMIKO Impulse SAT Wifi
uživatel
Mark2851
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 15
Odpověď v diskusním vlákně
 

@krteczek

Mám aktívne ,budem veľmi rád!
uživatel
pego097
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 322
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Amiko HD 8150 + Skylink Irdeto FW

Jedno info pre všetkých,nepoužìvať tento soft s freesat kartou,hned ju zničì je určený len pre skylink kartu.
uživatel
luky654321
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 4
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Mark2851

Wau,ide to perfektne R^ a že nádej umiera posledná :)
uživatel
pego097
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 322
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RAFI007

Jak vidíš,mýlil jsi se ty,podle pegyho097
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 207
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

Přijímače Impulse, MicoHD SE,MiniHD SE jsou pod 2 hw od různých výrobců.Liší se barvou displeje, popř. rozmístěním USB. Sw je napsán pravděpodobně pro novější hw. Diskuse je ale dle názvu o 8150, k tomu jsem psal a tam se chyba projevuje.
uživatel
RAFI007
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 279
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RAFI007

Ještě jednou si přečti komentář 16:47.52 DNES! řeč byla o 8150
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 207
Odpověď v diskusním vlákně
 

@korkoran

právě jsem ho stáhl a budu ho testovat. Díky všem za reakci. R^
uživatel
FRUFRU1
Registrace: 1/2019
Příspěvků: 2
Odpověď v diskusním vlákně
 

@FRUFRU1

A jak jsi ho stáhnul,odsuď ?
https://www.uloz.to/tam/_z2Cwp82wA0Bj
Hlásí, že složka je prázdná. Další diskuze, která nikam nevede, jak bylo napsáno úvodem.
uživatel
elbaco
Registrace: 10/2018
Příspěvků: 2
Odpověď v diskusním vlákně
 

@elbaco

Tam byly ty nedodělaný softy
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 207
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra