Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Android box mi hlási chybu pri upgrade

Keď ťahám do zamrznutého android boxu Alfawise A8 najnovší firmware, po pár minútach sťahovania Img súboru mi zahlási chybu 67704. Vie niekto, čo to zapríčiňuje - dlhý USB kábel, WIN 10 alebo niečo iné?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box mi hlási chybu pri upgrade

možno vadné médium, na ktoré to láduješ
uživatel
mmc
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 681
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box mi hlási chybu pri upgrade

Aj to je možné. Ale podarilo sa mi do ntb nainštalovať ovládače pre tento box a fungujú - pripojí sa. Na nete som sa dozvedel, že upgrade cez USB si vyžaduje veľmi krátky USB kábel a neznáša sa s WIN 10. Vyhovuje mu viac WIN 7 a ja mám v ntb WIN 10. Keď nič nepomôže, vyrobím si krátky prepojovací USB kábel a uvidím.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box mi hlási chybu pri upgrade

Nema tam byt USB OTG kabel ?

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo (vsetko OpenATV 6.2)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 385
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

Aký je USB OTG kábel? Uvádzajú v návode na pripojenie ntb a android boxu veľmi krátky USB (v preklade dvojitý) kábel.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

Dodatočne som zistil v návode, že na pripojenie boxu k ntb stačí krátky USB kábel s konektormi A - A (samec - samec). Taký používam, ale má dĺžku 1,8 m, lebo kratší nebol u nás v predaji.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box mi hlási chybu pri upgrade

To moze byt chybou, ja som pouzival kablik, ktory mal cca 10 cm. Na 1,8m to nerozchodis. Ten kablik som mal uz priamo v baleni. Na internete boli navody, ako sa da taky kablik vyrobit, domnieval som sa, ze je to OTG kabel, ale mozno nie.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo (vsetko OpenATV 6.2)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 385
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

Skrátil som USB kábel na 20 cm a nepomohlo to. Po dvoch minútach sťahovania firmware sa v ntb objaví namiesto zeleného poľa červené, čo nie je dobré. Pokúsim sa ešte o jeden pokus, ak nezaberie, box ide do kade ľahšie.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Android box mi hlási chybu pri upgrade

Musiš vybrat správný USB port, ne všechny jsou OTG :-)
uživatel
matchboxx
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 1 834
Odpověď v diskusním vlákně
 

@matchboxx

To som urobil podľa návodu na YT, iný port ako ten, ktorý je vedľa HDMI, nepripojí ntb k boxu. Odinštalujem ovládač a skúsim znova sa pripojiť. Obávam sa, že to bude vo WIN 10, lebo pri ovládači je uvádzané, že je vhodný pre WIN 7 a nižšie. Pre WIN 10 som ovládač vhodný na spojenie s androidom zatiaľ nenašiel. Ak ho poznáš, napíš mi do SZ.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 342
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra