Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Konec Freesat a přechod k Digi

Dobrý den všem příznivcům satelitního příjmu.
Obracím se na vás s dotazem, zda má někdo obdobnou zkušenost a co mu bylo nabídnuto.
Volali mi z Digi jako zákazníkovi Freesatu (nevím kde vzali číslo) s tím, že bude za chvíli Freesat končit a že než budu mít tmu, můžu využít jejich nabídku.
Nabízejí minimálně 30% slevu na jakýkoliv balík z jejich nabídky, montáž a přijímač zdarma a na první 3 měsíce vše zdarma s plnou nabídkou včetně Digi sportů.
Má někdo podobnou nabídku?

vaschek
Registrace: 1/2019
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Konec Freesat a přechod k Digi

Nějak sis popletl satelitní Digi z prvního svého příspěvku a OTT, o kterém píšeš teď. Ale to je v pohodě, na dalším školení u Digi už ti lektor řekne co a jak :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

to vaschek: mel jsem na otestovani DIGI2GO a na me 300Mbps na optice to proste nechodilo. Nejhorsi bylo, ze problemy DIGI svalila na meho ISP. Pritom me na HBOGO filmy jedou OK a vse co si z netu pustim ve 4K (jina sluzba) slape uplne v pohode.
Za cca 600,- za rok si pustim cokoliv kdykoliv a bez cekena. No a na kopalisty si zajdu do hospody. Stejne se na to co predvadeji neda divat, jen se valej po zemy a s fotbalem to nema nic spolecneho. To je zajimavejsi ragby nebo hokej. Tam by kopalisti nevydrzeli ani 5 minut :laughing: :laughing: .

Tak, ze hodne uspechu se jmenovanym poskytovatelem pri ukoncenim smlouvy :8) ...

P.S:: pokud do toho pujdes, urcite svuj satelit a CAM modullll

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012

@kanon

pozemak je obrazove nesledovatelnej, maximalne tak CTecka ale jinak se to neda, mam to vyzkousene ted na nove tv a fakt hruza

kristian1
Registrace: 7/2016

To je každého věc

Já jsem s Digi spokojen ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@kristian1

to máš ledku samšunt,viď????

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pate

Musíš to vidět trocha v kontextu, kanon reagoval na nesmyslnou poznámku od Kristiána o pozemáku, /minimálně jako rezerva smysl má, popř. jak to napsal kanon, že má měkdo TVšunt doma, to je jinej problém/ nesmíš být tak kritický, digi-agent se doma směje, jak mu "rybky berú"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

kvasnak

no ještě abys nadával za ty prachy co ctějí zloději zlodějští 800 za maxi ,ani korunu bych jim nedal.Nemám ani Skylink ani Digi ani freesat,žádné zloděje nepodporuji ,mám jiné možnosti a zadara.zdarec. :laughing: :laughing: :laughing:

marksony
Registrace: 3/2006

A ještě

Ta vymoženost,že při každé změně nabídky ze strany zákazníka jedeme od začátku opět dva roky. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@marksony

Tak se nám pochlub...

bretah
Registrace: 9/2012

vaschek zapomněl na jedno známé heslo, kdo chce kam ... Jsem zvědav kdy bude zpátky s bědováním.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Je trochu úsměvné (až skoro zábavné),jak mnozí (ne)klienti,důvěřují jakésik LAMĚ :laughing: .Ano, heslo je naprosto známé (Kdo chce kam? S LAMOU do KULALAJ = provincie svazového státu Panjáb).:laughing:

hdpe
Registrace: 11/2007

@BIDLO

Přesně tak.Jak je to:když ptáčka lapají? ;)

hobo

Laďa lapá dobře, lapá rád... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Ale už mu to moc nejde :D

PoldaS

Tak šlo to rychleji než jsem myslel. Dopoledne telefonát a domluveni balíčku na internetové televizi (ty velké slevy jsou při přechodu na satelitní nabídku) se slevou 15% a přijímačem zadarmo a na 3 měsíce zadarmo plná maxi nabidka. Instalace byla taky zadarmo, technik přijel odpoledne s nastaveným přijímačem a do půl hodiny všechno hrálo.
Obraz fakt skvělý, jede naprosto plynule, přepínání okamžité a ta paráda při zpětně možnosti přehrání a přetáčení třeba reklam. Za ty jedny peníze necelých 300 Kč mám další tři přístupy takže jedna televize za 75 Kč.
Jsem nadšený!

vaschek

Koukám, že s novým dnem i nové školení u LAMA Group a hned je tady veseleji :-)

PoldaS

A dostal jsem vlastně taky nabídku na neomezené mobilní volání a SMS s 1.5G data za 399 Kč pro dvě SIM. Nejspíš to využiju, to je slušná nabídka.

vaschek

A k dispozici SUV na neomezenou dobu a business třídu jednou týdně s ČSA kamkoliv na světě, ne? :-) Tak buď jedeš na LSD nebo jsi právě nastoupil k LAMA a moc to žereš. Nebo že by majitel osobně? :-)))

PoldaS

@PoldaS

Tomu tak závidíš,že jsi se přestal ovládat :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

AHOJ

Klidně si objednej DIGI, byl jsem taky zakazníkem Skylinku a nejdříve jsem přešel kvůli balíčku sport k digi, ale pak se mi digi go tak zalibilo že jsem využil černého pátku a mám kompletní nabídku od digi a jsem s ní spokojený. A kde zehnali tvoje telefonní číslo tot otázka mohl jím to někdo předat z fresatu a nebo kdoví, vždyť je plno možností jak a kde sehnat tel. číslo to bych vůbec neřešil. TAk vyber si co chceš ale já bych Ti doporučil digi a už vidím kolik tu lidí zas mně bude drbat . Tak čus a ať si spokojený se svým výběrem ;)

Miroslav B
Registrace: 6/2006

@Miroslav B

Jo souhlas, už Digi přes internet mám a projíždím tu maxi nabídku co mi dali na 3 měsíce zdarma. Sporty nadupaná ta nabídka je to jako klobouk dolů. Koukal jsem že za rozšíření o sport nabídku se platí jenom 149 Kč a to fakt zirám, to je bezvadná cena.
Můžu říct že přechod od Freesatu na Digi je jako přelézt z Trabanta do Mercedesu. Ostrý obraz, to je to co vás okamžitě praští přes oči.

vaschek

Možná

se pletu,ale moc lichotek na jejich int.TV jsem se tedy ještě poměrně nedávno na jejich ksichtbuku nedočetl.Naopak nelichotivého hodnocení a nespokojenosti tam bylo dost. :-/

hobo

korkoran@ To sotva, protože DIGI jsem měl kdysi taky. Pak úprk k freesatu a následně ke Skylinku. DIGI už nikdy, ani pod hrozbou trestu smrti ne :D

PoldaS

Tak jsem

tam jenom z legrace juknul a pláčou tam zákazníci stále. ;)

hobo

"Můžu říct že přechod od Freesatu na Digi je jako přelézt z Trabanta do Mercedesu. Ostrý obraz, to je to co vás okamžitě praští přes oči."

Sice polovina programů je sdílená, ale jinak dobrý :-)))

PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra