![]() |
|
Konec Freesat a přechod k DigiDobrý den všem příznivcům satelitního příjmu.Obracím se na vás s dotazem, zda má někdo obdobnou zkušenost a co mu bylo nabídnuto. Volali mi z Digi jako zákazníkovi Freesatu (nevím kde vzali číslo) s tím, že bude za chvíli Freesat končit a že než budu mít tmu, můžu využít jejich nabídku. Nabízejí minimálně 30% slevu na jakýkoliv balík z jejich nabídky, montáž a přijímač zdarma a na první 3 měsíce vše zdarma s plnou nabídkou včetně Digi sportů. Má někdo podobnou nabídku? |
vaschek
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 29 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiNějak sis popletl satelitní Digi z prvního svého příspěvku a OTT, o kterém píšeš teď. Ale to je v pohodě, na dalším školení u Digi už ti lektor řekne co a jak :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k Digito vaschek: mel jsem na otestovani DIGI2GO a na me 300Mbps na optice to proste nechodilo. Nejhorsi bylo, ze problemy DIGI svalila na meho ISP. Pritom me na HBOGO filmy jedou OK a vse co si z netu pustim ve 4K (jina sluzba) slape uplne v pohode.Za cca 600,- za rok si pustim cokoliv kdykoliv a bez cekena. No a na kopalisty si zajdu do hospody. Stejne se na to co predvadeji neda divat, jen se valej po zemy a s fotbalem to nema nic spolecneho. To je zajimavejsi ragby nebo hokej. Tam by kopalisti nevydrzeli ani 5 minut ![]() ![]() Tak, ze hodne uspechu se jmenovanym poskytovatelem pri ukoncenim smlouvy ![]() P.S:: pokud do toho pujdes, urcite svuj satelit a CAM modullll Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
@kanonpozemak je obrazove nesledovatelnej, maximalne tak CTecka ale jinak se to neda, mam to vyzkousene ted na nove tv a fakt hruza |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
To je každého věcJá jsem s Digi spokojen![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@kristian1to máš ledku samšunt,viď???? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 364 |
![]() |
|
pateMusíš to vidět trocha v kontextu, kanon reagoval na nesmyslnou poznámku od Kristiána o pozemáku, /minimálně jako rezerva smysl má, popř. jak to napsal kanon, že má měkdo TVšunt doma, to je jinej problém/ nesmíš být tak kritický, digi-agent se doma směje, jak mu "rybky berú"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
kvasnakno ještě abys nadával za ty prachy co ctějí zloději zlodějští 800 za maxi ,ani korunu bych jim nedal.Nemám ani Skylink ani Digi ani freesat,žádné zloděje nepodporuji ,mám jiné možnosti a zadara.zdarec.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
A ještěTa vymoženost,že při každé změně nabídky ze strany zákazníka jedeme od začátku opět dva roky.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 457 |
![]() |
|
@marksonyTak se nám pochlub... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 273 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k Digivaschek zapomněl na jedno známé heslo, kdo chce kam ... Jsem zvědav kdy bude zpátky s bědováním.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiJe trochu úsměvné (až skoro zábavné),jak mnozí (ne)klienti,důvěřují jakésik LAMĚ![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@BIDLOPřesně tak.Jak je to:když ptáčka lapají?![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiLaďa lapá dobře, lapá rád...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 760 |
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiAle už mu to moc nejde :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiTak šlo to rychleji než jsem myslel. Dopoledne telefonát a domluveni balíčku na internetové televizi (ty velké slevy jsou při přechodu na satelitní nabídku) se slevou 15% a přijímačem zadarmo a na 3 měsíce zadarmo plná maxi nabidka. Instalace byla taky zadarmo, technik přijel odpoledne s nastaveným přijímačem a do půl hodiny všechno hrálo.Obraz fakt skvělý, jede naprosto plynule, přepínání okamžité a ta paráda při zpětně možnosti přehrání a přetáčení třeba reklam. Za ty jedny peníze necelých 300 Kč mám další tři přístupy takže jedna televize za 75 Kč. Jsem nadšený! |
vaschek
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiKoukám, že s novým dnem i nové školení u LAMA Group a hned je tady veseleji :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiA dostal jsem vlastně taky nabídku na neomezené mobilní volání a SMS s 1.5G data za 399 Kč pro dvě SIM. Nejspíš to využiju, to je slušná nabídka. |
vaschek
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k DigiA k dispozici SUV na neomezenou dobu a business třídu jednou týdně s ČSA kamkoliv na světě, ne? :-) Tak buď jedeš na LSD nebo jsi právě nastoupil k LAMA a moc to žereš. Nebo že by majitel osobně? :-)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSTomu tak závidíš,že jsi se přestal ovládat![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
AHOJKlidně si objednej DIGI, byl jsem taky zakazníkem Skylinku a nejdříve jsem přešel kvůli balíčku sport k digi, ale pak se mi digi go tak zalibilo že jsem využil černého pátku a mám kompletní nabídku od digi a jsem s ní spokojený. A kde zehnali tvoje telefonní číslo tot otázka mohl jím to někdo předat z fresatu a nebo kdoví, vždyť je plno možností jak a kde sehnat tel. číslo to bych vůbec neřešil. TAk vyber si co chceš ale já bych Ti doporučil digi a už vidím kolik tu lidí zas mně bude drbat . Tak čus a ať si spokojený se svým výběrem![]() |
Miroslav B
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@Miroslav BJo souhlas, už Digi přes internet mám a projíždím tu maxi nabídku co mi dali na 3 měsíce zdarma. Sporty nadupaná ta nabídka je to jako klobouk dolů. Koukal jsem že za rozšíření o sport nabídku se platí jenom 149 Kč a to fakt zirám, to je bezvadná cena.Můžu říct že přechod od Freesatu na Digi je jako přelézt z Trabanta do Mercedesu. Ostrý obraz, to je to co vás okamžitě praští přes oči. |
vaschek
![]() |
|
Možnáse pletu,ale moc lichotek na jejich int.TV jsem se tedy ještě poměrně nedávno na jejich ksichtbuku nedočetl.Naopak nelichotivého hodnocení a nespokojenosti tam bylo dost.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k Digikorkoran@ To sotva, protože DIGI jsem měl kdysi taky. Pak úprk k freesatu a následně ke Skylinku. DIGI už nikdy, ani pod hrozbou trestu smrti ne :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Tak jsemtam jenom z legrace juknul a pláčou tam zákazníci stále.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Konec Freesat a přechod k Digi"Můžu říct že přechod od Freesatu na Digi je jako přelézt z Trabanta do Mercedesu. Ostrý obraz, to je to co vás okamžitě praští přes oči."Sice polovina programů je sdílená, ale jinak dobrý :-))) Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 78 | |
![]() |
|
![]() |