Quantcast

Oficina úspěšně soutěží s grafikou Prima COOL

| redakce | tisk

Vizuální styl TV stanice Prima COOL, za kterým stojí grafické studio Oficina, je jedním z mála designových počinů minulého roku, který postoupil do druhého kola Výročních cen Czech Grand Design za rok 2009. Ve třetím kole může pro svého favorita hlasovat i široká veřejnost.

Ceny vyhlašuje Akademie designu (AD ČR). Na webových stránkách cen Czech Grand Design za rok 2009 mohou návštěvníci od 20.1. hlasovat, a zvolit tak vítěze několika kategorií v „anketě veřejnosti“. Oficina, multidisciplinární studio zabývající se korporátní identitou ve všech jejích podobách, je nominováno za vizuální styl televize Prima COOL v kategorii Grafický designér roku. Zda Oficina v konkurenci dalších dvou studií obstojí u veřejnosti i u členů AD ČR v posledním třetím kole, bude známo až po 28. 2. 2010, kdy veřejné hlasování končí. Vítěz ankety bude vyhlášen na slavnostním večeru v sobotu 6. 3. 2010 ve Stavovském divadle.

Výroční ceny Czech Grand Design mají za cíl upozornit veřejnost, odbornou i laickou, na mimořádné činy v oblasti designu. Jsou možností ocenit a medializovat práci konkrétních tvůrců a pomoci široké veřejnosti se lépe orientovat na scéně českého designu.

zdroj: PR Prima





Reklama




Vybrané články