Quantcast

Prima TV: Zpravodajství čekají změny

| redakce | tisk

Redakci zpravodajství Televize Prima čeká několik změn, a to od 1. února 2010. Změny se dotknou Minut regionu, Fakt Báry Tachecí a zpravodajství přichází i s jednou novinkou.

Odpolední Minuty regionu, které jsou vysílané každý všední den od 17.40 hod., posílí, a to pořadem Fakta Báry Tachecí. Cílem této změny je posílit tento vysílací čas a přilákat více diváků na začátek hlavního vysílacího času Televize Prima, který začíná v 18.00 hod. Z analýz diváckého chování a diváckých profilů pořadů Fakta Barbory Tachecí a Minuty regionu vyplývá, že silní diváci Fakt Barbory Tachecí nadprůměrně sledují pořad Minuty regionu a že skladba diváků obou pořadů je výrazně „kompatibilní“. Jako zajímavost lze uvést, že v cílové skupině „silní diváci FBT“ mají Minuty regionu až o 75 % vyšší hodnoty share a témeř trojnásobný rating (v porovnání s cílovou skupinou D 15+). Z těchto výsledků usuzujeme na vhodnost umístění těchto pořadů za sebou a věříme, že nový vysílací čas FBT díky synergickému efektu přinese skvělý start podvečerního schématu Televize Prima.

Na Zprávy TV Prima bude každý všední den od 19.15 hod. navazovat novinka - Krimi zprávy. Bude se jednat o zprávy odhalující nezákonnost a kriminální praktiky, ale i práci policie a záchranářů. Pořad si klade za cíl přinášet divákům užitečné informace i rady jak se vyhnout podvodníkům a chránit se před jejich nekalými postupy. Krimi zprávy také budou pomáhat při pátrání a přinášet informace o vývoji kriminálních kauz a odhalování i odsouzení jejich pachatelů. Moderovat budou přímo z terénu Patrik Kaizr a Barbora Kozáková, vždy od pondělí do pátku v 19.15 hod.

zdroj: PR Prima





Reklama




Vybrané články