Quantcast

Rekordní počet přímých přenosů na NOVA Sport

| redakce | tisk

Sportovní stanice NOVA Sport dosáhla v roce 2009 historicky nejvyššího počtu přímých přenosů a také do roku 2010 chystá pro diváky přenosy z řady nových a zajímavých sportovních odvětví.

Stejně jako v minulých letech jsme se i v roce 2009 snažili přinést divákům co největší množství živých sportovních přenosů. Největší objem již tradičně tvořilo vysílání fotbalových zápasů, a to především anglické Premier League, FA Cupu, UEFA Champions League a francouzské Ligue 1. Nedílnou součástí vysílání se staly také záznamy utkání nejlepšího španělského klubu současnosti FC Barcelona.

Druhým sportem, kterému jsme v živých přenosech dávali největší prostor, byl hokej, který byl kromě tradiční NHL zastoupen také novými akvizicemi, a to jak ruskou KHL, ve které můžou diváci sledovat skvělé výkony mnoha českých hokejistů, tak i českou O2 Extraligou.

V programovém schématu nechyběly v roce 2009 ani další tradiční programy, jako NBA, MLB, European PGA Tour, Moto GP, ATP World Tour Series, F1 a velké množství doplňkových magazínů.

Celkem jsme v roce 2009 vysílali rekordních 2263 hodin v 1203 živých přenosech z 13 různých špičkových sportovních soutěží.

V roce 2010 budeme pokračovat ve vysílání všech soutěží, a diváci se tak mohou na našich obrazovkách těšit na závěrečné boje o titul v jednotlivých ligách.

Kromě již zavedených programů se chystáme přinést v roce 2010 na obrazovky NOVA Sport i některé nové soutěže z různých sportovních oblastí, abychom doplnili a rozšířili nabídku kvalitních sportovních přenosů.

zdroj: PR Nova Sport





Reklama




Vybrané články