Quantcast

Lukáš Bauer a Šárka Záhrobská o víkendu v přímém přenosu na ČT

| redakce | tisk

Česká televize se rozhodla vyhovět obrovskému zájmu laické i odborné veřejnosti o výjimečné výkony běžkaře, reprezentanta a jednoho z horkých kandidátů na olympijské zlato Lukáše Bauera a mistryně světa a reprezentantky ve sjezdovém lyžování Šárky Záhrobské. Změnou programu byl na sobotu 16. 1. 2010 od 13.10 hod. na ČT2 zařazen přímý přenos závodu mužů v běhu na lyžích klasickou technikou z estonského Otepää.

V neděli 17. 1. 2010 od 09.10 hod. a od 12.10 hod. také na ČT2 přímé přenosy slalomu žen ze slovinského Mariboru.

Česká televize reflektuje nevídaný zájem o závody jedněch z nejlepších lyžařů naší novodobé historie a zakoupila přímé přenosy víkendových závodů, které ovšem nesmějí být na přání majitele práv vysílány na specializovaných sportovních kanálech. Změnou programu budou tedy závody zařazeny na ČT2. Česká televize představí o nadcházejícím víkendu Šárku Záhrobskou i Lukáše Bauera v jejich nejsilnějších disciplínách při posledních startech ve Světovém poháru 2009-10 před ZOH ve Vancouveru. Sobotní běh mužů na lyžích z estonského Otepää bude z pražského studia komentovat Marek Svačina a nedělní slalom žen přiblíží Petr Vichnar a Jan Holický.

Rozhodnutí České televize přivítal i Lukáš Bauer. Jeho vyjádření si můžete poslechnout dnes v Brankách, bodech, vteřinách v 19.35 na ČT1 a ČT24.

Česká televize se zároveň omlouvá všem divákům, kteří neuvidí původně plánované pořady. Budou odvysílány v náhradním termínu a ČT o něm bude včas informovat.

zdroj: PR ČT





Reklama




Vybrané články