Quantcast

Ivana Šalamonová a Aneta Savarová - nové tváře Z1

| redakce | tisk

Po stabilizaci vysílacího schématu a přeorientování programu na ryze byznysové zpravodajství začala televize Z1 posilovat redakční a moderátorský tým. Novými tvářemi Z1 se staly dosavadní moderátorky České televize Ivana Šalamonová a Aneta Savarová.

Ivana Šalamonová vystudovala ekonomii a finanční kapitálové trhy na Institutu ekonomických studií FSV UK v Praze. Investicím, které jsou její doménou i na Z1, se věnuje aktivně šest let, a to včetně obchodování s deriváty. V ČT moderovala téměř dva roky Studio Burza a Investorský magazín. Je spoluzakladatelkou portálu www.investicniweb.cz, kde působí jako jeho šéfredaktorka. Kromě burzovního zpravodajství bude na Z1 moderovat i specializované pořady z oblasti financí a investic.

Aneta Savarová absolvovala mediální studia na FSV UK v Praze. Jako redaktorka pracovala mimo jiné pro regionální přílohu MF DNES, Zlínské noviny a iHNed.cz. Jako moderátorka začínala v Rádiu Zlín, a působila i v Českém rozhlase - zpravodajské relace pro ČRo4 - Radio Wave moderuje i nadále. Na ČT24 moderovala zpravodajství do prosince 2009. Na Z1 bude moderovat především ranní zprávy, které začínají v 7 hodin, a následný Dopolední byznys.

zdroj: Z1





Reklama




Vybrané články