Quantcast

Sirius 4: Discovery Networks s novým distribučním muxem

| Martin Vyleťal | tisk

Společnost Discovery Networks zaktivovala nový transpondér na telekomunikačním satelitu Sirius 4, na orbitální pozici 4,8 stupně východně. Nový multiplex přenáší mimo jiné i Discovery Channel v češtině a slovenštině.

Nový paket Discovery Networks obsahuje stanice Discovery Channel Hungary, Discovery Channel Benelux, Discovery Channel Romania, Discovery Science Polska, Discovery World Polska a Animal Planet Romania. Prvně uvedený z kanálů vysílá s českým nebo slovenským dabingem. Jedná se o mutaci, která je našim zákazníkům nabízena z platforem UPC Direct a Digi TV.

Zajímavé na celém šíření mutace Discovery Channel Hungary je i fakt, že se program doposud šířil do kabelových, satelitních a IPTV sítí přes distribuční satelit Intelsat 12, na orbitální pozici 45 stupně východně. Nyní jsou obě mutace Discovery Channel ve standardním rozlišení, které se vysílají u nás, šířeny z jedné pozice. Druhá mutace pod označením Discovery Channel Central and Eastern Europe je vysílána pro DTH příjemce v rámci platformy Skylink.

technické parametry:

• Sirius 4 (4,8°E), freq. 12,322 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 7/8

Všechny stanice jsou kryptované profi systémem PowerVU. Příjem je možný přes speciální set top boxy.





Reklama




Vybrané články