Quantcast

Paket N: AXN HD, Fox HD, ESPN America HD a Travel Channel HD

| redakce | tisk

V listopadu se polská Televize nové generace N rozšíří až o čtyři nové programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Provozovatel této platformy v současné době poskytuje 18 programů v HD kvalitě.

Novinkami paketu N budou AXN HD, Fox HD, ESPN America HD a Travel Channel HD. V případě Fox HD se stanice v rámci platformy objeví již 6. listopadu. Již dříve byla stanice zařazena do satelitní placené televize Cyfrowy Polsat.

Dále se v listopadu objeví ESPN America HD s anglickým komentářem a dokumentární kanál Travel Channel HD, který bude přidán do nabídky paketu N v polovině listopadu 2010.

AXN HD je na polském trhu zatím poskytován konkurenční placenou televizí Cyfrowy Polsat, ostatní tři 3 HD jsou novinkou na polském trhu. Travel Channel HD je dokumentární kanál o cestování a pořadech o zajímavých místech ve světě. Fox HD je zábavní kanál, který sází především na seriály. ESPN America HD přináší populární americké sporty.

3 nové HD programy v paketu N se objeví na satelitu Hot Bird (13°E), na freq. 11,449 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK a 10,834 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články