Quantcast

UPC přebírá Sloane Park a rozšiřuje vyspělé datové služby

| redakce | tisk

Společnost UPC Česká republika, a. s., oznamuje, že dokončila převzetí firmy Sloane Park Property Trust, a. s. Tato transakce, která byla 14.února schválena Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže ČR, umožňuje k dnešnímu datu propojit páteřní optické sítě obou firem.

V České republice tak nyní existuje, co do technologie a technické kvality unikátní, dobře dostupná platforma pro nabídku vyspělých hlasových, internetových, datových a televizních služeb a služeb server hostingu. UPC je nabízí jak telekomunikačním operátorům, tak velkým i malým firmám všeho druhu.

V této souvislosti vznikl v rámci společnosti UPC Česká republika, a. s., nový útvar pod názvem UPC Business, který již slouží specifickým potřebám firemní klientely. Tato jednotka je zároveň součástí evropské organizace UPC Business, sloužící malým i velkým firemních zákazníkům a ISP v 10 zemích. Zajišťuje nejen základní technické a obchodní telekomunikační služby ale i služby s přidanou hodnotou. Mezi ně patří přímé propojení více pracovišť, virtuální pobočkové ústředny, národní i mezinárodní VPN a záložní poštovní servery. Pro zákazníky z řad operátorů pak například domácí i zahraniční konektivita (IP transit), umístění a připojení serverových farem, Ethernet transport, Cloud computing, EoMPSL, xWDM, SDH, IP transit, Telehouse, velkoobchodní hlasová výměna, či dodávky technického obrazového signálu.

Stávajících velkoobchodních zákazníků obou firem se změny nedotknou. Všechny smlouvy automaticky zůstávají i nadále v platnosti.

Propojení páteřních optických sítí obou firem navíc přinese prospěch i statisícům českých domácností, které využívají služby UPC. Výrazně totiž ulehčí další navyšování rychlosti internetu a zdokonalování technické kvality přenosu televizního signálu včetně signálu HD a 3D.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články