Quantcast

Top zápasy Evropské a Konferenční ligy UEFA míří na Nova Sport

| redakce | tisk | názory

Stanice Nova Sport bude nově vysílat ty nejlepší zápasy z Evropské a z Konferenční ligy UEFA. Od nové sezony budou čtvrteční fotbalové večery na Nova Sport 5 patřit první volbě zápasu Evropské, nebo Konferenční ligy UEFA.

Diváci se mohou těšit na obvyklý servis zahrnující komentované zápasy a atraktivní zápasová studia. Uvedla to dnes TV Nova.

Ve fotbalových studiích se opět představí stálí experti, společně s novými posilami, které představíme na startu nové sezony. K zápasům českého zástupce budeme nabízet maximální servis v podobě našeho štábu, který bude cestovat s týmem,“ říká šéf fotbalové sekce Nova Sport Milan Štěrba.

Evropská a Konferenční liga UEFA na Nova Sport (foto: TV Nova/Nova Sport)
▲ Evropská a Konferenční liga UEFA na Nova Sport (foto: TV Nova/Nova Sport)

Od nadcházející sezony čeká pohárovou Evropu fotbalová revoluce. Evropská a Konferenční liga UEFA se rozšíří z 32 na 36 týmů. Přechází se na systém ligy, ve které budou kluby seskupeny do jedné společné skupiny v rámci každé pohárové soutěže. Každý tým bude mít zaručené čtyři domácí a čtyři venkovní zápasy. Český fotbal bude mít v obou soutěžích hned několik zástupců.

Nejlepší zápasy Evropské nebo Konferenční ligy budou k dispozici na nedávno spuštěné stanici Nova Sport 5, která je v nabídce O2 Czech Republic, Telly, Skylink a nově také u Vodafone. Stanice Nova Sport 6 je k dispozici v nabídkách O2 Czech Republic, Telly a opět nově u distributora Vodafone.

Evropská a Konferenční liga UEFA se do konce aktuální sezóny vysílala v Česku na České televizi a programech Sport 1 a Sport 2. Od nové sezóny (2024/25) se atraktivní evropský fotbal přesune z ČT na programy Nova Sport.

zdroj: Nova

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články