Quantcast

CANAL+ spustí v Polsku nové programy

| redakce | tisk | názory

CANAL+ 360, CANAL+ Extra 1, CANAL+ Extra 2, CANAL+ Extra 3 i CANAL+ Extra 4 jsou názvy nových televizních programů, které hodlá spustit společnost CANAL+ Polska. vyplývá to z informací webu Presserwis. Požadavky na udělení licencí pro nové programy byly již zaslány místnímu regulátorovi KRRiT.

Zatím není jasné, kdy bude CANAL+ 360 a 4 stanice pod značkou CANAL+ Extra (CANAL+ Extra 1, CANAL+ Extra 2, CANAL+ Extra 3 a CANAL+ Extra) spuštěny. Podle tiskového mluvčího CANAL+ bude možné na programech sledovat mimo jiné sportovní obsah. Není také jasné, zda se bude jednat o celodenní stanice nebo eventové, podobně jako CANAL+ Now. Co je zajímavé: CANAL+ Sport 360 (ne CANAL+ 360) je již známý divákům ve Francii, kde se jedná o program věnovaný ze 100% sportu.

Logo CANAL+
▲ Logo CANAL+

CANAL+ v březnu informoval, že získal exkluzivní práva pro polské území na zápasy Ligy mistrů UEFA, Ligy mládeže UEFA a Superpoháru UEFA na tři sezóny: 2024/25, 2025/26 a 2026/27 a není vyloučeno, že na nových stanicích bude možné sledovat výhradně LM.

CANAL+ Polska v současné době pod značkou CANAL+ provozuje u našich severních sousedů tyto stanice: CANAL+ Premium, CANAL+1, CANAL+ 4K Ultra HD, CANAL+ Sport, CANAL+ Sport 2, CANAL+ Sport 3, CANAL+ Sport 4, CANAL+ Sport 5, CANAL+ Now, CANAL+ Film, CANAL+ Seriale, CANAL+ Family, CANAL+ Dokument, CANAL+ Kuchnia, CANAL+ Domo, a także Ale kino+, MiniMini+, Planete+, TeleToon+ a Novelas+.

zdroj: satkurier.pl

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články