Quantcast

Prima COOL slaví 2. narozeniny

| redakce | tisk

Televizní stanici Prima COOL jsou právě dnes dva roky. Její vysílání bylo zahájeno přesně 1. 4. 2009. Od té doby si stále drží originální styl. Jako dárek pro diváky připravila speciálně zařazený český film Bastardi, narozeninový animovaný klip a kreativní soutěž s názvem Blejskni se jako COOL hrdina, která dnes končí vyhlášením výherců.

Kromě toho se příznivci Prima COOL mohou v dubnu těšit na čtyři velké premiérové tituly a od 4.4. také na posun začátku hlavního večerního vysílacího času v pracovní dny z 20.15 na 20.00 hod.

Své narozeniny připomíná TV kanál Prima COOL speciálně připraveným animovaným klipem s dortem, na němž hořící svíčky připomínají dva roky úspěšného vysílání a umístění stanice na českém televizním trhu.

Speciálním dárkem bude první dubnový pátek také televizní premiéra českého filmu Bastardi, jehož je Prima COOL mediálním partnerem. Děj se točí kolem skupiny sígrů, kteří jsou obviněni ze znásilnění a vraždy praktikantky. Protože jsou mladiství, nejsou odsouzeni a dál navštěvují školu, jako by se nic nestalo. Do ní nastoupí mladý učitel, který si neortodoxním přístupem záhy získá sympatie kantorů i žáků. Nikdo ale netuší, jaký je skutečný důvod jeho působení za zdejšími katedrami.

K narozeninám mohli přispět svým umem i diváci. Stačilo se vyfotit jako hrdina z kteréhokoli seriálu nebo sitcomu, který za dva roky TV Prima COOL odvysílala, a poslat snímek do soutěže Blejskni se jako COOL hrdina. Návštěvníci facebookových stránek TV stanice pak svými hlasy rozhodli, která fota se umístí na prvních třech místech.

Nejúspěšnější byl snímek Martina Hrabala, jenž se převtělil do postavy Bendera z animované Futuramy. Na druhém místě skončil Petr Račák s fotkou perfektně vystihující Barneyho s pivem, postavu ze seriálu Simpsonovi. Třetí místo vybojovali Hrdinové. Lépe řečeno jeden z nich, do nějž se převtělil Zdeněk Šrédl. Kromě toho byly uděleny také speciální výhry. Cenu TV Prima COOL získala fotografie Pavla Tučka, rovněž inspirovaného seriálem Hrdinové. Moderátoři herního pořadu Re-Play Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček se s předstihem přesně trefili do vkusu návštěvníků Facebooku. Už při výběru fotografií do druhého kola určili jako favorita snímek Martina Hrabala, který následně vyhrál i v diváckém hlasování.

Typicky televizním dárkem jsou pro příznivce TV Prima COOL nové pořady. Mohou se těšit na další ztřeštěnou soutěžní japonskou reality show Takešiho hrad (4. 4., po-pá od 19.20), která vystřídá Faktor strachu. Zájemce o napětí a zajímavé zápletky jistě uspokojí seriálové tituly Námořní vyšetřovací služba L. A. (5. 4., každé úterý od 20.00) a V utajení (8. 4., každý pátek od 21.20). Dokumentární seriál o neobvyklé motocyklové pouti dvou známých herců Ewana McGregora a Charleyho Boormana Na mašině kolem světa (11. 4., každé pondělí od 20.00) nepochybně nadchne nejen fanoušky těchto dvou filmových hvězd.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články