Quantcast

Premiéra filmu Doktor od jezera hrochů na Film+

| redakce | tisk

1. 4. 2011 ve 21:00 uvede filmový kanál Film+ snímek režiséra Milana Cieslara, Duše jako kaviár, který odstartuje české jaro na Film+ a hned v zápětí, 8. 4. 2011 ve 21:25, bude přehlídka českých filmům na Film+ pokračovat exkluzivní televizní premiérou velmi odlehčené komedie režiséra Zdeňka Trošky, Doktor od jezera hrochů, která byla uvedena do kin v minulém roce a diváky učarovala hned od první chvíle.

Film+ uvádí snímek v exkluzivní televizní premiéře a to současně v České i Slovenské republice.

Komedii Doktor od jezera hrochů vidělo v kinech více než 180.000 diváků. Zdeněk Troška opět prokázal, že jeho vytříbený smysl pro humor a vždy jedinečný výběr herců, stále láká diváky do kin a k televizním obrazovkám. Do svého filmu, který je plný lehce černého humoru a vtipné nadsázky, obsadil Zdeněk Troška osvědčenou hereckou kvalitu: Evu Holubovou, Boba Klepla, Jiřího Langmajera, Jaroslava Šmída, Terezu Bebarovou, Miroslava Vladyku a mnoho dalších. Komedie, která byla natočena na motivy velikána českého humoru Miloslava Švandrlíka, vypráví příběh hodného, ale do dnešního života se nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Svědomitého lékaře, který neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu tak jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Po boku hezké manželky Zuzany a úděsné tchyně Marie Košvancové, žije pro jeho povahu nesnesitelný život až do doby, než mi chuť na nevěru a finanční profit ze strany jeho kolegy a manželky, nezkříží cestu nabídka na stáž v Africe.

České a slovenské filmy jsou vždy zpestřením naší filmové nabídky na Film+ a divácký zájem o tyto tituly dokazují i podložené výsledky jejich sledovanosti. Kupříkladu filmy, Pokoj v duši, Poslední plavky, Bobule a 2Bobule, Ulovit miliardáře, které jsme uvedli v exkluzivních televizních premiérách, zaznamenaly u diváků výrazný ohlas. Filmem Poslední plavky jsme dosáhli sledovanosti ve vybraném dni více než 2% podílu v cílové skupině 18 - 49 let. Exkluzivní premiéra filmu 2Bobule dosáhla sledovanosti v den své premiéry na Film+ také téměř 2% podíl z celkového počtu diváků a stejně tak si vedla i premiéra české komedie Ulovit miliardáře. Na obě velmi úspěšné komedie, Bobule a 2Bobule, se mohou diváci Film+ těšit o velikonočních svátcích,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO Cable.

O dalších titulech z české a slovenské produkce vedeme intenzivní jednání a našim divákům již dnes mohu slíbit, že v příštím roce uvidí v exkluzivní premiéře na Film+ animovaný film Autopohádky, který nyní nastoupil úspěšnou cestu českými kiny. O uvedení všech nových titulů diváky vždy informujeme s dostatečným předstihem prostřednictvím profilu Film+ na Facebooku a programu zveřejněného na internetových stránkách www.filmplus.cz,“ dodala Erika Luzsicza.

zdroj: IKO Cable





Reklama




Vybrané články