Quantcast

Monte Carlo Rolex Masters 2012 živě na NOVA Sport a Voyo.cz

| redakce | tisk

Celý tento týden, od pondělí 16. 4. do neděle 22. 4 2012, mohou diváci sledovat na NOVA Sport a Voyo.cz sérii tenisových přímých přenosů Monte Carlo Rolex Masters Toto klání, které se hraje již od roku 1897 a je zařazeno do elitní kategorie ATP World Tour Masters 1000, vždy přináší ten nejlepší tenis.

Již sedm let nepoznal turnaj v Monte Carlu jiného vítěze než Rafaela Nadala. Právě španělská jednička byla prvním tenistou v otevřené éře, který dokázal vyhrát stejný turnaj šestkrát v řadě. Stalo se tak v roce 2010, kdy zvítězil nad krajanem Verdascem v nejkratším finále turnaje kategorie ATP 1000 od roku 1990.
Novak Djokovič zahájil letošní sezonu opět ve skvělé formě. Loňský ročník vynechal pro zranění kolena, a proto to bude mít Rafael Nadal s obhajobou titulu v letošním ročníku
o poznání těžší. Pro Andyho Murraye není antuka určitě nejoblíbenějším povrchem, ale český trenér Ivan Lendl má na svého svěřence dobrý vliv. Bude zajímavé sledovat, jak se
s tím Skot v Monte Carlu popere. Překvapit určitě může loňský finalista David Ferrer, který je na tomto povrchu tradičně velice silný.

České fanoušky budou určitě zajímat výkony Tomáše Berdycha, který předvedl v Praze na antuce v Davisově poháru velice slibné výkony.

Zda se někomu v Monte Carlu podaří vystřídat Rafu v kolonce vítězů a mnohem více uvidíte v týdnu od 16. 4. do 22. 4. 2012 v přímých přenosech na NOVA Sport a internetovém videoportálu Voyo.cz. Série přímých přenosů začíná každý den v 10:35 a nedělní finále v přímém přenosu od 13:45.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články