Quantcast

VOYO navrženo na TV stanici a online službu roku

| redakce | tisk

Služba Voyo společnosti Central European Media Enterprises postoupila do finále ve dvou kategoriích v soutěži ConnectedWorld TV Awards. V této soutěži vítězí nepokrokovější a nejmodernější služby v oblasti internetového televizního vysílání. Informovala dnes o tom CME.

Porota nezávislých rozhodčí zařadila CME a její online video platformu Voyo do finále v kategorii „online video služba roku“ a v kategorii „televizní stanice roku“. V těchto kategoriích se vítězi stávají společnosti, které přicházejí s nejpokrokovějším řešením distribuce televizních programů v rámci koncepce „content everywhere“. Do soutěže bylo přihlášeno 150 projektů 102 firem z 23 zemí světa, přičemž výběr byl zúžen na zhruba pět finalistů za každou kategorii. Mezi ostatními finalisty jsou například BBC, RTVE a France Televisions.

Šéf internetové divize CME Robert Berza k tomu řekl: “Máme velkou radost, že jsme postoupili do finále. Je to další důkaz toho, že Voyo má všechny předpoklady k tomu, aby bylo úspěšné. Voyo udává trend v oblasti internetové distribuce televizních pořadů a filmů ve všech zemích, kde působíme, a to i přesto, že jsou uživatelé zvyklí stahovat internetový obsah zdarma. CME je ve svém regionu jednoznačným lídrem na poli televizního vysílání a směřuje k vedoucímu postavení i v oblasti VOD (Video on Demand).“

Společnost CME je mediální a zábavní společnost provozující přední televizní stanice v šesti zemích střední a východní Evropy s celkovým počtem obyvatel přibližně 50 milionů.





Reklama




Vybrané články