Quantcast

28,5E: NOW Music se proměnil v NOW Christmas

| redakce | tisk

Britský neplacený videoklipový kanál NOW Music se dnes divákům představil v nové sváteční podobě a pod novým názvem. Diváci najdou program NOW Music dočasně pod novým názvem NOW Christmas.

Jak již název napovídá, stanice hodlá divákům navodit tu správnou předvánoční náladu - kanál nyní vysílá ty největší vánoční videoklipy posledních 30 let.

Vánoční nálada s NOW Christmas potrvá až do 27.12.2013. Pak se stanice vrátí k původnímu názvu NOW Music a bude vysílat ty největší hity z posledních tří desetiletí.

28,5E: NOW Music se proměnil v NOW Christmas
▲ 28,5E: NOW Music se proměnil v NOW Christmas

Kanál NOW Music/NOW Christmas je joint venture mezi Universal Channel a Sony Music a také All Around The World TV, která nabízí širokou nabídku hudebních stanic, včetně Clubland TV, Planet Pop a Channel AKA.

technické parametry - NOW Christmas:

Eutelsat 28A (28,5°E), freq. 11,222 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

NOW Christmas je jedním z několika britských kanálů, který přináší program vánoční tématikou. Stejně jako Bliss, která se nedávno dočasně přejmenovala na Blissmas.

Vedle hudebních stanic se vánoční tématika nachází i u filmových kanálů. True Movie 1 se přejmenoval na True Christmas (FTA) a Movies 24/Movies 24+ na Christmas 24/Christmas 24+ (placené programy).





Reklama




Vybrané články