Quantcast

Topfun nasadil první aplikaci ve spolupráci s Netrange GmbH

| redakce | tiskobrázek k článku: Topfun nasadil první aplikaci ve spolupráci s Netrange GmbH

Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, uzavřela v letošním roce dohodu o spolupráci se společností NetRange GmbH sídlící v Hamburku. Společnost Netrange GmbH, mimo jiné, vyvíjí a poskytuje globální portálová řešení pro telekomunikační, satelitní, kabelové operátory a renomované výrobce spotřební elektroniky.

Prvním výsledkem vzájemné spolupráce je spuštění aplikace videopůjčovny Topfun v zařízeních, která pracují na platformě MMH, vyvinuté právě společností NetRange GmbH.

V úzké spolupráci s tímto silným technologickým partnerem vidíme pro naši společnost velký přínos a potenciál. Velice nás těší, že spojení našich sil přineslo první výsledek a jsme přesvědčeni, že se ve spolupráci s Netrange GmbH v brzké době objeví aplikace videopůjčovny Topfun v dalších chytrých zařízeních“, prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Topfun je jednoznačně jedničkou ve VoD službách v České republice a pro nás velmi důležitým strategickým partnerem,“ prohlásil Jan Wendt, Generální ředitel společnosti NetRange GmbH.

zdroj: TopFun





Reklama




Vybrané články