Quantcast

freeSAT rozšíří SD nabídku pro HD boxy

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT rozšíří SD nabídku pro HD boxy

Satelitní platforma freeSAT podpoří obnovu satelitních přijímačů u svých zákazníků. V nabídce operátora se objeví další programy pro které bude nutný HD přijímač.

Půjde o francouzský módní kanál Fashion TV a dále o 10 audio kanálů Music Choice. Tyto stanice bude moci přijímat jen zákazník se satelitním HD přijímačem Humax, který se dodává k příjmu freeSATu, případně na vlastním HD přístroji.

freeSAT Česká republika již poskytuje dva SD programy, které mohou přijímat jen uživatelé HD přijímačů - Bloomberg TV Europe a BBC World News.

Fashion TV a Music Choice se stanou plánovaného rozšíření nabídky operátora. Vedle těchto stanic budou do nabídky zařazeny i programy Da Vinci Learning, Investigation Discovery, BlackBelt TV a Auto Motor Sport. Stanice Fashion TV a Music Choice budou součástí balíčku Medium, ostatní doplňkového balíčku Plus. Ty budou v MPEG-2.

Půjde o další rozšíření nabídky freeSATu v České republice. UPC DTH nedávno do své nabídky PLUS přidala slovenskou sportovní stanici Slovak Sport TV 2, která vysílá přenosy z anglické fotbalové Premier League.





Reklama




Vybrané články