Quantcast

Třetí série Sherlocka od 1. března na AXN

| redakce | tisk

Třetí řadu seriálu SHERLOCK začne AXN vysílat 1. března. V premiéře vždy v sobotu od 21.00 a v repríze v neděli po 16. hodině. Seriál poběží s českým dabingem.

SHERLOCK III - THE EMPTY HEARSE
Premiéra: sobota 1. března, 21:00 repríza: 2. března, 16:10
Jsou to dva roky, kdy se naposledy setkali Sherlock a Moriarty a John Watson konečně začal žít. Má před sebou celý život s přítelkyní Mary i kariéru lékaře... Londýn ale čelí hrozbě obrovského teroristického útoku a Sherlock se rozhodne vstát z mrtvých.

Třetí série Sherlocka od 1. března na AXN
▲ Třetí série Sherlocka od 1. března na AXN

SHERLOCK III - THE SIGN OF THREE
Premiéra: sobota 8. března, 21:00 repríza: 9. března, 16:15
Sherlock čelí největší výzvě svého života - musí jako svědek zvládnout proslov na Johnově svatbě. Ale ne vše je tak, jak by se mohlo zdát. Sherlockovy receptory zaznamenají hrozbu vraždy - někdo by se nemusel dožít prvního tance ženicha a nevěsty. Někdo z hostů je ve smrtelném ohrožení a Sherlock proto musí vraha zastavit.

SHERLOCK III - HIS LAST VOW
Premiéra: sobota 15. března, 21:00 repríza: 16. března, 16:20
Případ ukradených dopisů přivede Sherlocka Holmese za Charlesem Augustem Magnussenem, člověkem, kterého doopravdy nenávidí a kterému se přezdívá „Napoleon vydírání“. Jak ale porazit nepřítele, který zná všechny slabiny nejvýznamnějších osobností západního světa?

Jedna poslední věc. Ještě jeden zázrak, Sherlocku. Pro mě. Nebuď... mrtvý,“ prosil Dr. Watson (Martin Freeman) na konci druhé řady. Sherlock svoji smrt naštěstí jen předstíral, ostatně to jsme se dozvěděli ještě v poslední epizodě (Reichenbašský pád). A ve třetí řadě se možná dozvíme, jak svůj pád Sherlock přežil...

„Nejsem psychopat! Jsem vysoce funkční sociopat.“
První řada seriálu Sherlock byla natočena v roce 2010 a hned po své premiéře v létě sklidila ohromný úspěch. Tradiční případy Sherlocka Holmese jsou zasazené do současného Londýna. To by samo o sobě zřejmě stačilo na dobrý seriál. Prvotřídní podívanou ze seriálu ale udělaly až hlavní postavy - Benedict Cumberbatch jako „vysoce funkční sociopat“ Sherlock Holmes a Martin Freeman jako jeho přítel dr. Watson. Když k tomu přičteme parádní scénář, poutavou hudbu, perfektně načasovaný střih a skvělou výpravu, máme tu seriál, který hned tak něco nepředčí.

Druhá, opět třídílná, řada byla uvedena na začátku roku 2012. Třetí řada se začala natáčet v březnu 2013 (AXN ji odvysílá v březnu 2014). A snad se dočkáme i dalších řad.

Tři, čtyři... a dokonce i pět?
Scenáristé Mark Gatiss a Steven Moffat potvrdili čtvrtou řadu a dokonce zveřejnili, že už mají představu o příbězích, které by nás mohli čekat v páté řadě. Moffat už před časem prozradil, že herci s chutí budou pokračovat. "Martin a Benedict souhlasí s novou řadou. Potvrdili svou účast. Oba oznámili, že budou pokračovat - a to je dobře. Benedict na nějaké akci na červeném koberci řekl, že bude klidně pokračovat věčně. Martin na další řekl "Ano, čtvrtá řada bude," oznámil Moffat.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články