Quantcast

Více rodinných sitkomů na Prima Comedy Central

| redakce | tisk

Ze seriálů vysílaných na Prima Comedy Central si díky své rozmanitosti vybere každý, od fanoušků kontroverzních a neobvyklých seriálů až po diváky, kteří mají rádi klid a pohodu.

Této skupině diváků nabízí Prima Comedy Central celou řadu rodinných seriálů, mezi nimiž dominují Průměrňákovi, Taková moderní rodinka a Svět podle Jima.

Seriály z rodinného prostředí mají pro českého diváka již letitou tradici, což se projevuje i na sledovanosti zahraničních rodinných seriálů jako jsou například Průměrňákovi. Na základě zpětné vazby od našich diváků jsme se rozhodli nabídku těchto seriálů ještě více rozšířit,“ říká Zoltán Kabai, programový ředitel společnosti Viacom International Media Networks CEE & Izrael.

Více rodinných sitkomů na Prima Comedy Central
▲ Více rodinných sitkomů na Prima Comedy Central

Fanoušci pohodových seriálů se nyní mohou těšit na pozměněný programový plán, který přinese ještě více epizod rodinných sitkomů. Do hlavního vysílacího času se přesune seriál Průměrňákovi s novými epizodami vysílanými každý den od 20 hodin. Jedinou výjimku představuje pondělí, 17. října, kdy bude spuštěna premiérová 5. série tohoto seriálu ve 20:30. Ještě více epizod ze života rodinky Heckových si fanoušci užijí ve čtvrtek, kdy na ně od 22 hodin čekají hned dvě premiérové epizody.

Zkrátka nepřijdou ani fanoušci dalších seriálů. Každý podvečer se mohou například podívat na Svět podle Jima od 18 hodin. Prostředek týdne zase svým humorem prosvětlí Taková moderní rodinka s novými díly vysílanými každou středu od 22 hodin.

Americký sen očima asijských imigrantů
Výběr komediálních seriálů s rodinou v hlavní roli se bude na Prima Comedy Central nadále rozšiřovat. Očekávanou novinkou je například americký sitkom Huangovi v Americe (v originálu Fresh of the boat). Seriál sleduje cestu Eddieho Huanga a jeho rodiny při stěhování z čínské čtvrti ve Washingtonu do Orlanda na Floridě v roce 1995.

Eddie je zástupcem první generace asijských Američanů, který miluje hiphop a jehož rodiče si chtějí otevřít v Orlandu steakhouse. Kulturní šok na sebe nenechá dlouho čekat, protože orlandská asijská komunita prakticky neexistuje, pokud tedy nepočítáte právě Huangovi. I přes velké kulturní rozdíly se každý člen rodiny snaží najít způsob, jak zapadnout. Zároveň vědí, že se mohou spolehnout jeden na druhého a že nakonec budou žít svojí verzi amerického snu.

S Huangovými se můžete seznámit již v pondělí 24. října od 21:30 na Prima Comedy Central.

zdroj: Viacom





Reklama




Vybrané články