Quantcast

Skylink: Moduly a karty Viaccess zatím bez objednávek

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: Moduly a karty Viaccess zatím bez objednávek

Nový a zatím jediný hybridní set top box Skylinku - Samsung EVO-S - je na trhu již 2 měsíce. První klienti mohou sledovat programovou nabídku operátora v novém kryptovacím systému Viaccess Orca. V další fázi se na trhu objeví moduly a přístupové karty Viaccess.

Zatím si ale CAM moduly Viaccess Orca s novými Viaccess kartami Skylinku žádný distributor neobjednal, ačkoliv má provozovatel platformy již 4 zájemce.

"O distribuci modulů projevili zájem 4 distributoři. Dosud však nikdo moduly neobjednal, předpokládám, že první objednávky přijdou v příštích dvou týdnech," uvedl na dotaz webu Parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která platformu Skylink provozuje.

Oproti systému Irdeto dojde v případě karet Viaccess k jedné zásadní změně - samostatné karty nebudou v prodeji. Zákazník si vždy musí pořídit modul spolu s kartou Skylink.

"Karty jsou přímo součástí modulu, zvláště se nedodávají," zdůrazňuje Jaromír Glisník.

Stávajících klientů Skylinku, kteří sledují programovou nabídku v kódovacím systému Irdeto, se nic nemění. Nadále zůstávají programy dostupné prostřednictvím Irdeto i ICE karet.





Reklama




Vybrané články