Quantcast

Konec Chart Show TV a The Vault ve Velké Británii

| redakce | tisk

Rok po převzetí britských hudebních a zábavních kanálů Chart Show TV, Chart Show Hits a The Vault z rukou Sony Pictures Television (SPT), nový vlastník Trace Group změní celkově jejich podobu.

V listopadu odstartují nové kanály Trace Music.

Stanice Chart Show TV bude vysílat pod novým názvem Trace Urban. Program Chart Show Hits se představí s obsahem Trace Latina a The Vault bude vysílat pod novým názvem Trace Vault.

Dne 1. listopadu 2019 proběhne premiéra Trace Urban ve Velké Británii, ve které diváci uslyší hudbu takových umělců jako jsou Stormzy, SKEPTA, AJ Tracey či Stefflon Don. Šest různých programových verzí této stanice se již vysílají do Francie, Jižní Afriky, francouzsky hovořící části Afriky, francouzsky závislých území, Asie a zbytku světa.

Kanál Trace Vault převezme pozici, kterou v současné době využívá program The Vault, věnovaný hudbě staré zhruba 20 let. Staré hity z 90. let a nového tisíciletí budou jádrem jeho nástupce. Vedle klipů bude program vysílat také kultovní americké seriály jako "Sister Sister", "Moesha" či "Kenan and Kel".

Konec Chart Show TV a The Vault ve Velké Británii
▲ Konec Chart Show TV a The Vault ve Velké Británii

Trace Latina, nová značka vytvořená skupinou Trace Group, bude vysílat hity z Latinské Ameriky.

Stávající programy budou k 1. listopadu ukončeny.

Trace po celém světě vlastní a provozuje 21 placených televizních programů, 4 rozhlasové stanice a více než 30 digitálních a mobilních služeb.

Všechny uvedené stanice se vysílají bezplatně ( FTA) přes satelit Astra 2F (28,2°E) v britském svazku. Příjem je tedy ve střední Evropě možný jen s parabolami větších rozměrů. Příjmové podmínky se liší podle místa příjmu.

zdroj: satkurier.pl + rxtvlog.com





Reklama




Vybrané články