Quantcast

nc+ změnila název na Platforma CANAL+

| redakce | tisk

V souladu s dřívějšími informacemi došlo v úterý 3. září 2019 k přejmenování polské DTH služby nc+ na Platforma CANAL+. Operátor již dříve ohlásil rebranding na září ale nebylo známo, kdy konkrétně k této změně dojde.

Hlavní změny si mohli povšimnout zákazníci již na internetu. Doména ncplus.pl je nyní přesměrována na pl.canalplus.com.

Nový název polské satelitní platformy se rozhodl provozovatel oslavit přímo se svými zákazníky. Všem klientům, kteří uzavřou novou smlouvu na televizní služby Platformy CANAL+ na 24 měsíců, v závislosti na vybraném paketu, budou moci využívat televizní služby za 0 zlotých první tři měsíce nebo mohou získat sníženou cenu předplatného za toto období.

V závislosti na vybrané promo nabídce budou mít klienti volný přístup k programu CANAL+ 4K Ultra HD, přijímači 4K UltraBOX+ a programům Polsat Sport Premium.

Operátor také přichystal speciální kolekci 20 napínavých akčních filmů s největšími hvězdami světové kinematografie. Filmy může divák sledovat na televizní obrazovce po připojení přijímače k internetu a v nc+ GO na počítači, tabletu či smartphonu.

Všichni zákazníci, kteří uzavřou novou smlouvu na televizní balíčky v období od 3. do 14. září 2019 mohou využít propagační akci "Try&Buy", v rámci které mohou otestovat televizní službu Platformy CANAL+ a zrušit smlouvu bez jakýchkoliv poplatků.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články