Quantcast

NHL v Polsku do roku 2026 na Viaplay

| redakce | tisk

Nejlepší hokejová liga světa NHL se bude v Polsku vysílat v nadcházejících sezónách na streamovací platformě Viaplay společnosti Nordic Entertainment Group (NENT Group). Ta podepsala s NHL pětiletou smlouvu na exkluzivní mediální práva na vysílání až 1400 přímých přenosů z NHL v každé sezóně.

Tato dohoda rozšířila dlouhodobé partnerství skupiny NENT a NHL na devět evropských zemí a dále posiluje nabídku prémiových sportovních přenosů Viaplay v Polsku, kde v nadcházejících letech bude vysílat anglickou fotbalovou Premier League a přenosy závodů Formule 1.

Kromě toho si NENT Group zajistila exkluzivní práva na vysílání zápasů švédské hokejové ligy (SHL) na polském trhu pro Viaplay až do roku 2024.

Počínaje úvodním zápasem sezóny 2021/2022, který se uskuteční 12. října mezi Pittsburgh Penguins a úřadujícím vítězem Stanley Cupu Tampou Bay Lightning, mohou diváci v Polsku sledovat všechny zápasy základní části NHL živě na Viaplay, včetně každého sobotního a nedělního přenosu NHL (dříve NHL European Game of the Week), přičemž vybrané zápasy budou komentovány v místním jazyce.

Kromě toho bude Viaplay vysílat rozsáhlé přímé přenosy z play-off Stanley Cupu a finále Stanley Cupu a dalších významných akcí NHL v průběhu celé sezóny, včetně NHL Winter Classic, NHL All-Star Game, NHL Stadium Series, NHL Heritage Classic a NHL Global Series.





Reklama




Vybrané články