Quantcast

SES: Cloudovou infrastrukturu využívá přes 60 stanic

| redakce | tisk

Stále více provozovatelů vysílání a kanálů po celém světě využívá službu Cloud Playout společnosti SES k flexibilnímu a nákladově efektivnímu spravování svých lineárních televizních kanálů a obsahových prostředků. Oznámila dnes společnost SES.

Tento nedávný přechod na cloudové služby znamená, že SES nyní eviduje více než 60 televizních kanálů z Afriky, Evropy a Asie a Tichomoří, které od prvního čtvrtletí roku 2021 začaly využívat služby SES Cloud Playout.

Zájem o služby SES Cloud Playout roste (foto: SES)
▲ Zájem o služby SES Cloud Playout roste (foto: SES)

Služba Cloud Playout společnosti SES umožňuje provozovatelům televizního vysílání a kanálů spolehlivě připravit televizní obsah k vysílání během několika minut bez ohledu na to, kde se nacházejí, protože není potřeba žádný lokální hardware.

Cloud Playout společnosti SES, navržený nativně v cloudu, poskytuje bezkonkurenční flexibilitu a škálovatelnost a zároveň využívá virtualizovaný hardware s modulárním designem funkcí playoutu, jako je archivace, playlist, přehrávání, enkódování nebo grafika - to vše pro zajištění odolnosti a úspory nákladů pro zákazníky z řad médií.

Jedním z trhů, kde se cloudové přehrávání v poslední době prosazuje, je Etiopie. Stále větší počet provozovatelů vysílání na Ethiosatu, vůbec první vyhrazené volně vysílající televizní platformě v Etiopii, přešel na službu Cloud Playout společnosti SES, aby mohli flexibilně a nákladově efektivněji spravovat své lineární televizní kanály a obsahové prostředky.





Reklama




Vybrané články