Quantcast

28,2E: Healing Streams TV startuje v HD a FTA

| redakce | tisk

Nová televizní stanice Healing Streams TV zahájila bezplatnou distribuci na satelitu Astra 2G (28,2°E) v silném evropském svazku, což znamená, že příjem je možný ve střední Evropě s parabolami malých rozměrů.

Testy distribuce zahájila britská společnost Virgin247 na transpondéru, který donedávna sloužil pro distribuci FTA kanálů v SD rozlišení. Multiplex poté s přechodem na normu DVB-S2 změnil parametry.

Healing Streams TV - záběr z příjmu stanice
▲ Healing Streams TV - záběr z příjmu stanice

HealingStreams.TV je kanál o uzdravování a zázracích, který vytváří atmosféru pro víru a zázraky způsobem, který zachycuje Boží plán pro božské zdraví a uzdravení. Programy vyjadřují Boží lásku, neochvějnou milost, Ježíšův soucit a uzdravující moc ve jménu Ježíše. Ve vysílání vystupuje nigerijský letniční pastor a televizní moderátor Chris Oyakhilome, známý jako pastor Chris. Stanice vysílá v angličtině.

Kanál vysílá všechna uzdravení v Johannesburgu v Jihoafrické republice a v Torontu v Kanadě, kde tisíce lidí přijímají uzdravení a zázraky v atmosféře víry a přítomnosti Ducha svatého. Až dosud bylo možné službu Healing Streams TV najít prostřednictvím streamování. Satelitní distribuce pomůže oslovit nové diváky, kteří nemají zájem sledovat televizi na mobilních zařízeních.

technické parametry - Healing Streams.TV HD (programová pozice 53501):

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,597 GHz, pol. V, SR 23000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články